ARRIVA spustila náborovú kampaň na vodičov v Bratislavskom samosprávnom kraji

0

30.9.2021 Vodičom autobusov v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK) ponúka ARRIVA trvalý pracovný pomer, základnú hodinovú mzdu 6,10 eura na hodinu, k nej pohyblivú zložku mzdy a príplatky. Minimálna priemerná mzda vodičov tak dosiahne výšku 1 500 eur. ARRIVA na zabezpečenie prímestskej autobusovej dopravy v BSK hľadá až 400 nových kolegov.

“Cieľom náborovej kampane je získať až 400 nových zodpovedných kolegov – vodičov a vodičiek autobusov, ale aj na ostatné profesie potrebné na zabezpečenie plnohodnotnej služby verejnej autobusovej dopravy v kraji. V krajoch a mestách na Slovensku, v ktorých pôsobíme, majú naši kolegovia stabilné pracovné miesta, férové mzdy a benefity,” povedala Petra Helecz, riaditeľka pre obchod a komunikáciu spoločností ARRIVA na Slovensku. Nábor sa týka vodičov zamestnaných u súčasného poskytovateľa prímestskej dopravy v Bratislavskom kraji, ktorému končí zmluva v polovici novembra, ale aj všetkých ostatných skúsených a zodpovedných vodičov z celého Slovenska. “Je to dobrá príležitosť aj pre nových záujemcov o prácu vodiča autobusu,” dodala P. Helecz. Okrem férového platu zabezpečí ARRIVA novým vodičom aj ubytovanie.

Záujemcovia o prácu vodiča môžu svoj záujem potvrdiť vyplnením formulára na https://arriva.sk/bratislava alebo telefonicky na čísle 0915 188 881.
ARRIVA na Slovensku a vo svete
Spoločnosť ARRIVA pôsobí na Slovensku od roku 2008 a je najsilnejším súkromným hráčom v autobusovej doprave v Slovenskej republike. Aktuálne pôsobí v Nitrianskom, Košickom, Žilinskom a Trnavskom kraji, kde zabezpečuje mestskú, prímestskú, zmluvnú a komerčnú autobusovú dopravu. Od roku 2017 prevádzkuje spoločnosť službu zdieľaných bicyklov, tzv. bikesharing. ARRIVA má na Slovensku takmer 2 400 zamestnancov a prevádzkuje 1 350 autobusov. Tvorí ju päť dopravných spoločností, servisná spoločnosť a centrála.

ARRIVA je jedným z popredných poskytovateľov osobnej dopravy v Európe, zamestnáva vyše 46 000 ľudí a ročne prepravuje 2,1 miliardy cestujúcich v 14 európskych krajinách. Je súčasťou Deutsche Bahn (DB), jednej z vedúcich spoločností v oblasti osobnej a logistickej dopravy na svete a je zodpovedná za regionálne služby v oblasti osobnej dopravy DB mimo Nemecka. Prevádzkuje autobusovú, železničnú a lodnú dopravu.

Informačný servis

Viac k témam: Nábor zamestnancov, PR, Vodič
Zdroj: Webnoviny.sk – ARRIVA spustila náborovú kampaň na vodičov v Bratislavskom samosprávnom kraji © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -