Kollárova Sme rodina sa vyhráža odchodom z vlády, ak sa zopakuje Pčolinského situácia (video)

0

2.9.2021 Hnutie Sme rodina zvažuje odchod z vlády, ak sa zopakuje to, čo sa stalo bývalému šéfovi Slovenskej informačnej služby (SIS) Vladimírovi Pčolinskému. Uviedol to na utorkovej tlačovej besede predseda Národnej rady SR a líder hnutia Sme rodina Boris Kollár s tým, že Pčolinský sa do funkcie riaditeľa SIS nevráti.

V danom prípade boli podľa neho porušené všetky možné zákony. Pčolinského advokát Ondrej Urban priblížil, že ide o 17 hrubých porušení trestného poriadku a ďalších porušení trestného zákona.

„Pred viac ako polrokom sme upozorňovali na to, že by bolo veľmi zlé, ak by sa kyvadlo spravodlivosti vychýlilo z toho mafiánskeho spôsobu vládnutia Roberta Fica a presunulo sa na opačnú stranu, kde by si skupina ľudí privatizovala spravodlivosti, aj keď v mene pekného cieľa,“ povedal Kollár. Hnutie Sme rodina sa od takýchto praktík dištancuje.

Generálna prokurátora SR v utorok zrušila vznesenie obvinenia voči podnikateľovi Jaroslavovi Haščákovi, Ľubomírovi Arpášovi a Dane Arpášovej a tiež obe obvinenia voči exriaditeľovi Slovenskej informačnej služby (SIS) Vladimírovi Pčolinskému.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: koalícia, predseda hnutia Sme rodina
Zdroj: Webnoviny.sk – Kollárova Sme rodina sa vyhráža odchodom z vlády, ak sa zopakuje Pčolinského situácia (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -