Hrajte LOTO a vyhrajte 5 x 5 osobných automobilov. Miliónové Vianoce pokračujú!

0
Tipos (Autor: Tipos)

Každú nedeľu sa žrebuje päť prémiových kódov a majiteľ výherného prémiového kódu si nájde pod vianočným stromčekom nové auto KIA Optima. Hrať LOTO sa skutočne oplatí, pretože vďaka hre LOTO môže mať až dvadsaťpäť hráčov ozajstné nielen štedré, ale hlavne Miliónové Vianoce s TIPOSom.

Počas Miliónových Vianoc s TIPOSom sa konajú každú nedeľu až do konca decembra tohto roka prémiové žrebovania. Do tohto prémiového žrebovania sa môže dostať každý hráč, ktorý uzatvorí stávku v hre LOTO na nedeľné žrebovanie. Každá uzatvorená stávka v hre LOTO totiž obsahuje unikátny prémiový kód a práve ten hrá v ceste za osobnými automobilmi veľkú rolu. Každú nedeľu až do 30. decembra tohto roka sa totiž žrebuje päť prémiových kódov. Výherné kódy sú vždy od nedele večer zverejnené na webovej stránke www.tipos.sk

Hráč, ktorého stávka obsahuje výherný prémiový kód, sa stáva majiteľom osobného automobilu. TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s. rozdáva počas piatich prémiových žrebovaní dokopy až dvadsaťpäť osobných automobilov za viac ako milión eur. Miliónové Vianoce s TIPOSom sú v plnom prúde, preto hrajte LOTO, sledujte svoje prémiové kódy a vstúpte do nového roka 2019 na novom automobile!

Hrať o auto

 

- Reklama -