Prezident Zeman naložil svojim protivníkom: Armádu na hranice, islamských migrantov poslať domov!

0
Miloš Zeman, prezident Českej republiky (Autor: SITA)

Zvyšovaniu počtu utečencov sa dá podľa Zemana zabrániť dôslednou kontrolou hraníc za pomoci armády a polície a okamžitým vrátením utečencov do miest, odkiaľ prišli. Podľa českého prezidenta je potrebné vyňať zo zákona organizácie, ktoré navrhujú zavedenie islamského práva šaría v Českej republike, a neprijímať ilegálnych imigrantov z islamských krajín.  

Otázka od Slovenky

Milošovi Zemanovi napísala odkaz aj čitateľka zo Slovenska, ktorá žije v Česku. Vyjadrila svoju ľútosť nad tým, že v prezidentských voľbách nemohla aj napriek svojmu pobytu v Českej republike voliť Miloša Zemana, pretože mu fandí a sympatizuje s ním. Položila mu otázku, ako to bude v Českej republike so zavedením eura, a na margo utečencov tvrdí, že k prezidentovi Zemanovi sa rada pridá, vezme do rúk pušku a pôjde českú krajinu na hranice brániť.

Českí daňoví poplatníci by nemali platiť grécke dlhy

„Zdieľam názor, že Česká republika by mala zaviesť euro, a súčasne zdieľam názor, že by euro malo byť zavedené v našej krajine až potom, keď Grécko vystúpi z eurozóny, pretože českí daňoví poplatníci by nemali platiť grécke dlhy. Tento názor som vyjadril opakovane,“ pripomína prezident v jednej reakcii na otázky, ktoré mu prostredníctvom servera ParlamentniListy.cz položili čitatelia.

- Reklama -