Slováci zvolávajú hromadnú masturbáciu na počesť Vladimira Putina

0
Vladimir Putin, ruský prezident (Autor: SITA)

Na Facebooku vznikla skupina, ktorá v súčasnosti združuje 1 100 užívateľov menovanej sociálnej siete. Títo ľudia sa rozhodli pripojiť k nápadu jednej z užívateliek Facebooku a vzdať 14. septembra, teda v čase, keď by mal Slovenskom prechádzať konvoj amerických transportérov, ktoré majú namierené do Maďarska na cvičenie NATO, hold ruskému prezidentovi Vladimirovi Putinovi. Spôsob, ktorý si zvolili, je trošku zvláštny.

Hromadnú masturbáciu chystajú v septemberi

Na Facebooku sa píše: „Vladimir Putin je jediný človek, ktorý sa vzoprie kapitalistom zo zapredaného západu a nenechá zo seba robiť hlupáka. Je to vzor všetkých hrdých Slovanov. Vzdajme mu hold hromadnou masturbáciou v septembri, počas dňa, kedy našou krajinou prejde krvilačné vojsko USA. Miesto a presný čas budú upresnené. Bude zabezpečená aj projekcia Vladimira Putina na 4-metrovom plátne pre našu rýchlejšiu ejakuláciu,“ píše organizátorka akcie.

 

Udalosť na Facebooku bola po pár hodinách zmenená. Tentokrát sa bude masturbovať na počesť slovenského prezidenta Andreja Kisku.

 


 

- Reklama -