Grendel odkazuje koaličným partnerom: Pripomína mi to koniec vlády Radičovej…

1
podpredseda NR SR Gábor Grendel (OĽaNO) Foto: TASR

Poslanec Gábor Grendel (OĽANO) má pocit, že súčasná politická situácia pripomína vládu Ivety Radičovej. V podstate pripomína Sulíkovi a SaS, že raz už vládu položili. Grendel sa pýta, či bol za pádom Radičovej vlády naozaj euroval… “Nie. Bola to neschopnosť vtedajšej garnitúry povzniesť sa nad osobné spory,” píše Grendel na sociálnej sieti.

“Pripomína mi to koniec vlády Ivety Radičovej. Aj vtedy niektorí špekulovali o výmene premiérky, lebo vraj bola… už ani neviem aká. Ale hlavne, že “lídri” vedeli. Vieme, ako to dopadlo,” spomína Grendel a uvažuje, či bol príčinou naozaj euroval. “Nie. Bola to neschopnosť vtedajšej garnitúry povzniesť sa nad osobné spory. A spôsobilo to také masívne sklamanie stredo-pravých voličov, že končiacu koalíciu vytrestali totálnym fiaskom. V skutočnosti len táto neschopnosť vtedajšej garnitúry povzniesť sa nad osobné spory spôsobila, že vznikol raj pre Kočnerov, Bödörov, Vadalov, Makóov, Gašparov, Krajmerov, Hraškov atď. atď. atď,” myslí si Grendel.

Poslanec ďalej uvažuje, že ak sa bude v tejto atmosfére pokračovať, pokojne sa to môže zopakovať po najbližších voľbách a je jedno, či budú o 3 roky alebo o 3 mesiace.

“Teší ma, že v oblasti, ktorá mi je najbližšia, máme veľmi dobré výsledky. Vďaka Búrke, Víchrici, Mýtnikovi, Dobytkárovi, Judášovi, Očistci a Božím mlynom môžeme byť v nastoľovaní spravodlivosti najúspešnejšou garnitúrou ever. Ale načo nám to bude, keď to prehlušia konflikty, ktoré medzi sebou zvádzame? Ak sa teraz rozpadneme, nič z toho nebude. Čestných a odvážnych vyšetrovateľov vyštve smerohlas do výsluhového dôchodku. Presne tak, ako to urobili po páde Radičovej vlády. Myslite na to, kolegovia, kým nie je neskoro,” uvádza Grendel.

- Reklama -

1 komentár

  1. Dakujem, konecne aj normalny politik prehovoril. Sulik zial sklamal aj moje predvolebne dufanie na novu politicku kulturu a skutocne je neprofesionalne osobny v politike ako zial i premier. Ale prave o to ide, ze premier je premier a nie Sulik. Ciny zatial jednoznacne hovoria v prospech Matovica.

Comments are closed.