Bratislava: V nedeľu pribudlo druhé testovacie miesto, od rána sú aj tak rady

0
Testovanie. (Foto: TASR)

Na odberných miestach v Mlynskej doline a Ružinove čakali už pred otvorením desiatky záujemcov o testovanie. Informuje o tom bratislavská polícia a mestská časť Ružinov na sociálnej sieti. Druhé kolo plošného testovania sa síce hlavného mesta Bratislava netýka, napriek tomu prejavilo záujem o test už v sobotu veľa ľudí, ktorí test chcú alebo potrebujú. Keďže jediné testovacie miesto v Mlynskej doline bolo málo, dá sa ísť v nedeľu otestovať aj do bratislavského Ružinova. Aj tak je však ľudí na miesta veľa.

“Ochota nám samozrejme nechýba, a preto počas celej nedele (od 8.00 do 20.00) bude jedno dodatočné testovacie miesto s dvoma odberovými tímami pre Bratislavčanov fungovať aj na našom miestnom úrade na Mierovej 21 v Ružinove. Otestovať sa a získať certifikát môže prísť každý z vás. Moji kolegovia aj cez víkend ochotne nabehli do práce,” píše starosta Ružinova Martin Chren (SaS) na sociálnej sieti.

“Samozrejme, testovacie miesto je pridané preto, aby odľahčilo dlhým radom, aké boli počas celého dňa v Mlynskej doline – otestovať sa teda môžete prísť nechať všetci, nielen Ružinovčania. Testovacie miesto je na pešo, žiaľ, tak rýchlo sa drive-thru nedá zorganizovať. Personál na toto miesto počas celej nedele zabezpečujú ozbrojené sily a polícia, tiež ich nečakane vytiahli uprostred víkendu, tak na nich prosím nezabudnite byť dobrí a milí, ďakujem vám,” uviedol Chren.

- Reklama -