Kauza vraždy Kuciaka: Pokračujú záverečné reči, prvý prednáša Marek Para

1
Marek Para, advokát Mariana Kočnera (Autor: TASR)

Hlavné pojednávanie v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej pokračuje prednesom záverečných rečí obhajoby a obžalovaných. Ako prvý je v poradí obhajca Mariana Kočnera. Marek Para.

Para plánuje vo svojej záverečnej reči argumentovať tým, že boli podľa neho tvrdenia prokuratúry počas hlavného pojednávania spochybnené až vyvrátené.

Záverečné reči okrem Paru prednesú v piatok obhajcovia Aleny Zsuzsovej, Tomáša Szabóa a samotní obžalovaní.

Po záverečných rečiach nasleduje záverečné slovo obžalovaných, ktoré predchádza rozsudku. Ten sa očakáva v stredu 5. augusta.

Z vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej sú obžalovaní neprávoplatne odsúdený Miroslav Marček, Tomáš Szabó, Alena Zsuzsová a Marian Kočner. Ten si mal podľa obžaloby objednať vraždu ako pomstu za Kuciakove články o jeho ekonomickej trestnej činnosti.

- Reklama -

1 komentár

  1. Tu je jasne vidieť ako obhajoba rozcupovala žalobu voči Koč_nerovi a Zsuzsovej. Ale aj tak to nič nepomôže lebo fašistická mašinéria pod kuratelou súčasnej vládnej koalície valcuje demokratické princípy ako na bežiacom páse. Obeťami pokusov o diskrimináciu a kriminalizáciu sa stali už aj poslanci parlamentu za ĽSNS ako Mi_zík, Mazu_rek, Kot_leba, ďalej politici za stranu Smer SD Bla_ha, Fi_co. Novinári ako Ros_tas, Da_ňo. Fašistická svoloč čo je teraz pri moci ako vidieť ide aj cez mŕtvoly a snaží sa o zastrašovanie každého, kto má iný názor!!! Dokonca sa súdna moc pokúša zase o zastrašenie novinárky Tele_ki!!! Do kedy budú ľudia trpieť túto tyraniu? Zdá sa, že skutoční vrahovia a objednávatelia vraždy Ku_ciaka si behajú po slobode. Stále mi vŕta hlavou vyjadrenie toho šaša Mat_oviča … Míľnik, ktorý sme dosiahli vraždou Jána Kuciaka a jeho … Tak, že tak!!! Mysleniu zdar!!!

Comments are closed.