Nemci ho prijali ako maloletého utečenca. Chcel sa im odmeniť potokmi krvi

    0
    Nemecká vlajka (Autor: Hans Štembera)
    Denník Právo opísal príbeh 19-ročného Sýrčana Jamina A., ktorý dorazil do Nemecka ako maloletý utečenec. Dostal azyl a v pokoji žil sám v pridelenom byte. Lenže v skutočnosti tak celkom pokojne nežil. Tajne sa pripravoval na zabíjanie neveriacich s pomocou výbušniny známej ako Satanova matka.
     
    Nemecké policajné komando na to prišlo takmer v poslednej chvíli a Jamina zadržalo.
    Podobných hrozivých prípadov však v Nemecku nájdeme viac. Súd v nemeckom Halle vydal v septembri zatykač na Sýrčana, ktorý sa ponúkol Islamskému štátu ako spiaci agent. Hoci dostával pomoc od katolíckej charity, chystal sa zabíjať nemoslimov. Keď ho zadržali, vyšetrovatelia u neho našli plány na spáchanie atentátu v Berlíne.
     
    Celý článok nájdete TU.
     
    „Spolkové ministerstvo vnútra vie od októbra 2015 o 250 prípadoch, keď sa islamisti pokúsili osloviť mladistvých bez rodín. Okrem iného preto, že práve oni sú náchylní zasvätiť život ideológii,” upozornil denník Die Welt.
    Rodiny, ktoré prijmú maloletých utečencov, dostávajú od úradov dávky, napríklad 2800 eur. Vziať si domov maloletého utečenca alebo možno údajne maloletého utečenca môže teda byť pre rodinu pomerne výnosné.
     
    - Reklama -