Clintonovej dcéra popriala satanistom šťastný nový rok

    0
    Hillary Clintonová, dcéra Chelsea Clintová a jej otec a bývalý americký prezident Bill Clinton (Autor: TASR)
    Mladá Clintonová bola označená spolu s modelkou Chrissy Teigenovou v komentároch na twitterovom účte známej siete reštaurácií Hooters (obsluhu ktorej tvoria výhradne krásne mladé ženy, ktorých úlohou je baviť zákazníkov. Časté je flirtovanie v snahe o čo najväčší zisk, pozn. redakcie).
     
    Chelsea Clintonová odpovedala a označila v odpovedi americkú Satanovu cirkev (@ChurchofSatan). 
     
    „V 2017 bola Satanova cirkev (@ChurchofSatan) spolu so mnou označená v niekoľkých komunikačných vláknach (threads). V roku 2018 je to na (twitterovom účte) Hooters. Aký skvelý čas pre život Chrissy,“ píše Chelsea Clintonová s označením Satanovej cirkvi aj svojej kamarátky, modelky Chrissy Teigenovej. 
     
    Odpoveď od amerických satanistov je na Twitteri hneď pod tou od bývalej „prvej dcéry“ USA. „Nikdy sa nekončiaci rozruch tu je nikdy sa nekončiaci,“ píše cirkev Satanova a Chelsea Clintonová opäť odpovedá v pozitívnom duchu, takmer ako keby sa s predstaviteľmi tohto náboženstva v USA poznala dôvernejšie. „Už je to dlho! Šťastný nový rok,“ praje mladá Clintonová americkým satanistom. To isté prajú v odpovedi správcovia twitterového účtu Satanovej cirkvi. 
     

     
    Opísanú komunikáciu zo sociálnej siete uverejnil na svojom twitterovom účte známy americký konzervatívny aktivista a podporovateľ Donalda Trumpa Jack Posobiec. Niektorí jeho priaznivci neváhali obviniť Chelsea Clintonovú z uctievania Satana. 
     
    Svoje konanie na sociálnej sieti musela dcéra Clintonovcov vysvetľovať: „Som metodistka a môj manžel je žid, vďaka za opýtanie,“ odpísala Chelsea Clintonová na útok jedného z používateľov sociálnej siete Twitter. 
     

     
    Celý text v angličtine nájdete TU
     
     
    - Reklama -