VIDEO Matovičova výzva všetkým mužom: Zodpovedajte si, či by vám sťahovalo riťku, keby ste konali ako ja voči manželke

    0
    Igor Matovič (Autor: TASR)

    Líder Obyčajných ľudí Igor Matovič sa na tlačovke k exekúcii, ktorá mu hrozí od NR SR za to, že nezaplatil pokutu, vyjadril, že sa jej nebojí a že pokutu nezaplatí. Viac sme o tom písali TU.

    Okrem týchto skutočností sa predseda OĽaNO vyjadril aj k prepísaniu svojho majetku na manželku.

    Sám sa pritom dal za príklad všetkým mužom, ktorí by mali podľa neho konať rovnako ako on. „Chcel by som vyzvať každého chlapa, ktorý by ma chcel kritizovať, aby bol taký frajer a prepísal svoj majetok na ženu, bez akejkoľvek záložnej zmluvy, aby dokázal svoju lásku k žene a aby žil naveky s pocitom, že keď sa pozrie za nejakou sukňou a odíde z domu, tak zostane s holou riťou spať pod mostom,“ hovorí poslanec.

    „Milí páni, keď ma chcete kritizovať za to, že som pred desiatimi rokmi, päť rokov pred vstupom do politiky, sa rozhodol, že to, čo mám, zverím mojej manželke a mojim deťom, tak si najprv zodpovedajte, či by ste to dokázali spraviť vy alebo či by vám riťku sťahovalo z toho, že zostanete spať s holým zadkom,“ pokračoval predseda hnutia.

    Na otázku, čo môžu teda Matovičovi zobrať, keď má celý svoj majetok prepísaný na manželku, odpovedal, že to bude na kreativite exekútora. „Predpokladám, že sa bude exekúcia realizovať na mojom plate a Danko sa bude každý mesiac vytešovať pred zrkadlom a nezaspí z toho, keď mi strhnú plat. Nech si to užije,“ uzavrel Igor Matovič.

    - Reklama -