VIDEO Nechutné. Chlapci sa obnažovali pri betleheme. Od KDH hneď dostali „preplesk“

    0
    Výtržnosti mladíkov pri betleheme v obci Jaklovce (Autor: Youtube / Ivan Rozbor)

    Štvorica chlapcov sa nadránom na Štedrý deň zastavila pri jaklovskom betleheme a bez hanby vystrájala: výrastkovia si stiahli nohavice a fotili sa pri postavách Panny Márie, svätého Jozefa a Ježiška. Jeden z mladíkov si dokonca ľahol do jasličiek, došlo aj k vykonaniu malej potreby. Viac sa dočítate TU.


    Zdroj: YouTube/Ivan Rozbor

    Líder kresťanských demokratov Alojz Hlina video z incidentu komentoval na svojom Facebooku nekompromisne: „Toto video jasne dokazuje, že naše školstvo zlyhalo.“

    Podľa Hlinu to vyzerá tak, že nešlo o Rómov a ironicky dopĺňa, že ani o imigrantov z Afganistanu či Pakistanu. „Takže žiadne pohoršené ‚videjko‘ zo Sme (zvrátená) rodina nebude. Oni to boli prasatá zo susednej dediny. Poviem vám môj tip, čo sú to zač. Sú to takí, čo neznášajú politikov a ak volili, tak volili Kotlebu alebo Kollára,“ naložil A. Hlina. Pod Hlinovým statusom sa však ozvalo viacero ľudí, ktorí nechápali, prečo túto príležitosť Hlina využíva na kritiku ĽS NS a Sme rodina. „Pri všetkej úcte ale za všetko môže Kotleba alebo Kollár?“ konštatoval jeden z komentárov. 


    Zdroj: YouTube/Alojz Hlina

    Prípadom sa zaoberá gelnická polícia, ktorá po prešetrení rozhodne o ďalšom postupe v tejto veci.

    - Reklama -