VIDEO Slávny herec chcel sfackať Trumpa. Po voľbách sa cíti hrozne

    0
    Robert de Niro (Autor: TASR)
    Spojené štáty si tento týždeň zvolili nového prezidenta. Stal sa ním Donald Trump. Časť Ameriky to považuje za dôvod na oslavu, ďalšia časť skôr k plaču.
     
    V nejednom americkom meste pokračujú už niekoľký deň protesty pod heslom Trump nie je môj prezident. Proti novému prezidentovi sa podľa správ zahraničných agentúr stavajú občania New Yorku, Chicaga či Los Angeles.
     
    Nijako zvlášť nevíta zvolenie Donalda Trumpa za 45. prezidenta USA ani Hollywood.
     
    Ani slávny americký herec Robert de Niro sa po voľbách necíti práve najlepšie. V šou Jimmyho Kimmela prezradil, či naozaj sfacká nového prezidenta.
     
    Celý deň som premýšľal, ako bude rozhovor s vami vyzerať,“ vyhlásil s vážnou tvárou moderátor Jimmy Kimmel sediaci v hollywoodskom štúdiu tvárou v tvár slávnemu hercovi. Ako sa dnes cítite?
     
    Nie príliš dobre,“ odvetil okamžite De Niro.
     
    Toho som sa bál,“ pokračoval v konverzácii moderátor. Sfackáte Donalda Trumpa?“ padla vzápätí otázka.
     
    Nemôžem to urobiť, je to prezident,“ poznamenal trochu sklamane slávny herec, čím rozosmial publikum.
     
    Rešpektujem jeho zvolenie. Teraz si musíme počkať, čo urobí,“ doplnil. Súčasne však vyjadril pochopenie pre nespokojných Američanov protestujúcich v nejednom veľkom meste Spojených štátov.
     
    Robert De Niro vraj rešpektuje aj slová končiaceho prezidenta Baracka Obamu, že by Američania aj po voľbách mali ťahať za jeden povraz ako tím.
     
    Ale viete, aj kolegovia v tíme si občas nafackajú,“ poznamenal k tomu herec.
     

     

     

    - Reklama -