VIDEO Prasa, čo neplatí dane. Takto nepekne sa o Trumpovi vyjadril slávny americký herec

    0
    Donald Trump (Autor: SITA)

    Slávny herec Robert De Niro natočil minútové video, v ktorom svojich amerických spoluobčanov veľmi dôrazne varuje pred voľbou republikána Donalda Trumpa za prezidenta. V krátkom odkaze, ktorý je dostupný aj na serveri YouTube, De Niro označuje Trumpa za prasa a za leňocha, ktorý si neplní svoje domáce úlohy a nenamáha sa vo vlastnej krajine platiť dane.

    „Je nesmierne hlúpy, je to nevychovanec, je to prasa,“ vypočítaval herec Trumpove „kvality“. Je zrejmé, že filmový velikán je naozaj veľmi nahnevaný. „Colin Powell (bývalý americký minister zahraničia) to povedal asi najlepšie. Donald Trump je národná katastrofa. Rozčuľuje ma, že sa táto krajina dostala až do tohto bodu, kde je on,“ pokračoval v paľbe na Trumpa. „Hovorí, že by rád niekomu zavesil, ale ja vám poviem, že jedno zaucho by som mu dal najradšej ja sám,“ rozohnil sa slávny herec.

    „Niekoho takého chceme za prezidenta?“ pýta sa Robert De Niro a konštatuje, že on rozhodne nie. Veď si vraj neplní úlohy, ktoré by mal, a vyhýba sa plateniu daní vo vlastnej krajine. „Obávam sa, že s niekým takým, ako je Donald, by sa naša krajina rozvíjala veľmi, ale naozaj veľmi zlým smerom,“ varuje slávny herec na záver.

    Patrí sa dodať, že medzi celebritami nájdeme aj prívržencov Donalda Trumpa, napríklad slávneho boxera Mika Tysona.

    - Reklama -