Budú učiť migrantov, ako baliť Nemky. Z peňazí daňových poplatníkov

    0
    Nemecké dievča. Ilustračná fotografia (Autor: Facebook, Mr. Reallife)

    Ideálny scenár pre všetky strany. Chce pomôcť migrantom, mladým Nemkám a vlastne nemeckej spoločnosti ako takej. Ambície a plány „experta na flirtovanie“ Horsta Wenzela sú smelé. Či však bude mať tento netradičný prístup úspech, ukáže až najbližšie obdobie.

    Wenzel totiž navrhuje, že pomôže migrantom v „balení“ nemeckých dievčat a žien. A to tak v reálnych situáciách (napr. na ulici, v  metre), ako aj na sociálnych sieťach.

    Lepšia integrácia?

    Výsledkom by tak malo byť nielen viac „randenia“ pre mladých imigrantov, ale aj  viac (nenásilných!) sexuálnych skúseností s tamojšími zástupkyňami nežného pohlavia. Výsledkom vraj bude väčšia spokojnosť, respektíve lepšia miera integrácie minoritného obyvateľstva.

    Ako spomína vo svojom článku portál Breitbart.com, Wenzel nechce pripisovať kultúrnym rozdielom prehnanú dôležitosť. Naopak, na migrantov sa pozerá ako na ľudí, ktorí túžia po porozumení a láske.

    Len žiadne škatuľkovanie

    Aj preto 27-ročný odborník na vzťahy odmieta akékoľvek predsudky smerom k zaužívaným postojom nových členov nemeckej spoločnosti.

    Na svojej webovej stránke Flirtuniversity.de mladý Nemec žijúci v Essene poukazuje na to, že jeho techniky neobsahujú žiadne „lacné triky“. Prvý workshop sa pritom uskutoční už 6. septembra pod záštitou vládou financovanej organizácie pre blaho pracovníkov AWO (Arbeiterwohlfart). 

    „Cítim, že základné potreby utečencov sú aktuálne uspokojované v mnohých smeroch. Avšak láska je tiež základnou ľudskou potrebou,“ uviedol pre nemecké médiá Wenzel.

    V  Nemecku však nejde o prvý prípad, keď chceli majstri na vzťahové otázky pomôcť migrantom v problematike lepšej  interakcie so ženami. V máji v nemeckom meste Eichstätt učili v rámci integračného kurzu mladých mužov, ako správne zapôsobiť na miestne ženy.

    Viac o článku TU.

    Reakcie nemeckej verejnosti boli však do veľkej miery negatívne. Video z daného kurzu je voľne dostupné na internete.

    Predmetné video. Zdroj: Youtube

    - Reklama -