VIDEO V Nemecku učia imigrantov, ako baliť ženy. Bez srandy. A za peniaze daňových poplatníkov

    0
    "Škola flirtu" pre imigrantov (Autor: Reprofoto: Youtube)

    Klip, zverejnený na stránke YouTube, ukazuje priebeh integračného školenia v Nemecku. Mládežnícke centrum v meste Eichstätt však pomáha imigrantom integrovať sa veľmi bizarným spôsobom. Učí ich, ako treba správne flirtovať so ženami.

    Nemajú poňatie

    Vo videu sa dá vidieť niekoľko imigrantov spoločne so skupinou nemeckých dievčat. Imigranti si na začiatku videa skúšajú, ako flirtovať s dievčaťom s menom Jenny.

    Vedúci projektu Christian Zech vyzýva imigrantov, aby sa pokúsili použiť svoje najlepšie „baliace hlášky“, väčšina z nich sa však zdráha. „Väčšina z nich nemá poňatie o tom, ako pristupovať k opačnému pohlaviu v tejto krajine,“ konštatoval Zech pre televíznu stanicu  Bayerischer Rundfunk.

    Jeden z migrantov následne skúsi šťastie s mladou blondínou. Somálčan Sadik, oblečený v hiphopovom štýle, ktorý je v Nemecku už dva roky, si prisadne k dievčaťu a povie: „Wau, fakt dobre vyzeráš.“ Nasleduje nešikovná konverzácia, pri ktorej dievča Sadikovi odporučí, aby na to išiel pomaly.

    Nemecká „škola flirtu“

    Nemcom sa to nepozdáva

    Video konštatuje, že na konci kurzu imigranti dostanú náučnú brožúru o sexe. Tá obsahuje informácie o priebehu sexuálneho styku a vysvetľuje, ako sa vyhnúť pohlavným chorobám.

    Originálne video sa dá pod názvom „Workshop pre utečencov: Ako fungujú nemecké ženy“ nájsť na webovej stránke televízneho kanála, pričom reakcie sú jednoznačne negatívne. Nemci ho totiž v priemere ohodnotili iba jednou hviezdičkou z piatich. Úvod originálneho videa predstavuje Christiana Zecha, údajného sexuológa, ktorý pracuje pre združenie Pro Familia. Podľa vlastnej webovej stránky je Pro Familia organizácia financovaná vládou, ktorá sa zameriava na sexuálnu výchovu a problematiku tehotenstva.

    Riešia problém

    Po sexuálnych útokoch v Kolíne sa na nemeckú vládu vzniesla vlna kritiky za jej prístup k integrácii imigrantov. Nemecká vláda v polke marca reagovala reformou zákona o sexuálnych trestných činoch, ktorá má obetiam uľahčiť podávanie trestných oznámení na útočníkov. Novela zákona už od obete na to, aby mohla podať trestné oznámenie, nevyžaduje dôkaz, že sa útočníkovi bránila. Zákon umožní súdiť za znásilnenie útočníka, ktorý svoju obeť prekvapí alebo využije, že sa napadnutá osoba obáva väčšieho násilia, ak sa bude brániť.

    - Reklama -