Panika v Smere? Fico je vraj na tom zdravotne poriadne zle

    0
    Robert Fico so svojím psom (Autor: ReproFoto: Facebook R. F.)

    Podľa informácií PLUS 7 DNÍ si premiér minulý týždeň vybral dovolenku. Naposledy tak však spravil v roku 2012. Kde trávil tú tohtoročnú, je otázne. No už aj v krajských centrálach strany sa nahlas hovorí, že premiér je na tom zdravotne ešte horšie, ako bol pred aprílovou operáciou srdca. Nájsť niekoho, kto by to potvrdil, je však nemožné.

    Po náročnej operácií, z ktorej na verejnosť preniklo len minimum informácií, sa premiér ponoril do pracovného procesu. Vedenie vládneho kabinetu, zahraničné cesty, predsedníctvo Slovenska v Rade EÚ a pondelkové protesty opozície pred luxusným bytovým komplexom Bonaparte, môžu byť pre neho náročné.

    Podľa informácií PLUS 7 DNÍ sa premiér aktuálne snaží vyhýbať zahraničným cestám. Počas nedávneho pracovného výjazdu v rámci Slovenska údajne musel poslať minister vnútra Robert Kaliňák po Fica vrtuľník. Naďalej však udržuje tradíciu ranného pohybu, pri ktorom videli premiéra aj uplynulý víkend v spoločnosti syna a ochrankára. Zatiaľ čo pred dvoma mesiacmi si pri svižnej chôdzi pomáhal walkingovými palicami, tentoraz kráčal o poznanie pomalšie.

    - Reklama -