Žiť s moslimami je ako žiť s kanibalmi. Veď oni nás vraždia! Upozorňuje Doležal

    0
    Ilustračná fotografia (Autor: SITA)

    Myšlienka multikulturalizmu vyzerá vo svojej ideálnej podobe veľmi pekne. Ale má to háčik. V praxi ju môžeme uskutočňovať až v okamihu, keď sme vyhubili kanibalov alebo sme ich aspoň odnaučili jesť ľudské mäso. Žiť v mieri s niekým, kto sa vás chystá zjesť, sa jednoducho nedá.

    S islamom je to podľa Doležala veľmi podobné. Určite existujú mierumilovní moslimovia, ktorí nás nechcú vraždiť, ktorí už pred stovkami rokov vedeli o lekárstve toľko, čo Európania ešte dlho nie, študovali aj astronómiu a tak podobne. Lenže na planéte žijú aj moslimovia, ktorí si želajú smrť čo najväčšieho počtu ľudí, ktorí nevyznávajú islam, ideálne by pre nich možno bolo, keby pobili všetkých inovercov.

    Prelievanie krvi v mene multi-kulti

    „Pritom spolunažívať s kultúrou, s kultom, ktorého niektorí členovia vraždia príslušníkov tej vašej kultúry, je rovnako nemožné alebo, lepšie povedané, rovnako tŕnisté ako spolužitie s kanibalmi. Je mi osobne dosť jedno, či ma potom, keď ma zabijú, zjedia – dal by som prednosť tomu, keby ma proste nezabili! My pritom nielenže plne tolerujeme praktizovanie náboženstva, v mene ktorého nás niektorí jeho stúpenci vraždia, na našom území, my povoľujeme aj stavať jeho svätostánky. My zároveň prijímame – úplne nekontrolovane – milióny imigrantov hlásiacich sa k tej viere, v mene ktorej nás niektorí ich spoluveriaci týždeň čo týždeň nemilosrdne vraždia,“ píše Doležal.

    „Ak sa nezačneme správať inak, musíme počítať s tým, že útokov, pri ktorých bude agresor volať meno moslimského boha, bude čím ďalej, tým viac. Musíme si potom položiť dôležitú otázku: Máme dosť európskej krvi na jej prelievanie v mene multikulturalizmu? Alebo inými slovami: Nenastal čas na to, aby sme zmenili naše uvažovanie a jasne si povedali, že sa budeme brániť?“

    Celý text si môžete prečítať TU.

    - Reklama -