Výzva pre pána premiera Fica a vládu SR

0
Robert Fico komentuje výsledky volieb (Autor: SITA)

My obyvatelia Slovenska vás vyzývame, aby ste nepodľahli tlaku Bruselu a ochraňovali zo všetkých síl slovenský národ, slovenskú zem, našu vodu aj pôdu, kultúru, naše tradície aj našu vieru.

Žiadame vás, aby ste nepristúpili na žiadne kvóty, na žiadne moslimské komunity, aby ste ochraňovali naše hranice pred nelegálnymi imigrantmi.

Žiadame vás, aby ste nás nevystavovali nebezpečenstvu výstavbou amerických protiruských základní, ani prítomnosti amerických vojsk na našom územím, my Slováci hrozbu v Ruskom národe nevidíme. Sme v EÚ takmer najchudobnejším štátom, doteraz sme boli ticho a poslušne robili bohatým európskym štátom otrokov, nakoľko sme náš priemysel museli vstupom do EÚ zlikvidovať.

No teraz už mlčať nebudeme, ide o naše deti, o ich bezpečnosť, o ich budúcnosť. Vieme, čo mocní zamýšľajú, aké majú s Európou zvrátené plány. My nechceme byť Európania bez národnej identity, my chceme ostať Slovákmi žijúcimi v Európe, v našom malom, ale krásnom Slovensku, ktoré pre nás ochránili naši predkovia. Je našou povinnosťou ochrániť ho pre našich potomkov, aby vždy mali svoj domov!

Nechceme nič nezvyčajné, chceme iba to, čo sme vždy mali až do doby, kým mocní neurobili z pravdy lož a opačne.

Veríme, že svojmu národu pomôžete, žiadne peniaze ani predsedníctvo v EÚ, či iné osobné výhody nikdy nemôžu vynahradiť pocit vlastenectva, pocit, že človek neklesol až na samé dno a nestal sa vlastizradcom.

S úctou slovenskí občania

Petíciu môžete podpísať tu.

- Reklama -