O imigrácii nám nehovoria pravdu, tvrdí bloger. Toto nám vraj zamlčujú

    0
    Utečenci na gréckom pobreží (Autor: SITA)

    V segmente nelegálnej imigrácie došlo podľa Strunza k ďalšiemu povzbudeniu imigrantov (a tým aj pašerákov ľudí), lebo verdikt Súdneho dvora Európskej únie hovorí, že za ilegálne prekročenie schengenských hraníc nemá ísť nikto do väzenia. „To je ďalší imigračný podnet, ktorým Únia (inak verbálne známa svojimi siláckymi výrokmi o ochrane hraníc) nadbieha imigrantom, aby pokojne ďalej skúšali nelegálne vstupovať do štátov Európskej únie,“ myslí si bloger.

    Upozornil aj na to, že po nelegálnych imigrantoch z vlaňajška sa do Nemecka chystá ďalších 500-tisíc ľudí v rámci zlúčenia rodín tých Sýrčanov, ktorí vlani prišli. Pol milióna je oficiálny odhad nemeckých úradov, reálne číslo vraj bude pravdepodobne oveľa vyššie.

    Strunz ďalej píše, že EÚ je pripravená podporiť globálny presídľovací program pod vedením OSN, aby prispela k férovému prerozdeľovaniu utečencov. „Takáto iniciatíva je pre mňa novinka, ale ak sa naozaj pripravuje nejaká celosvetová presídľovacia schéma, tak by nás o nej mal minister zahraničia informovať. Keď je EÚ pripravená takýto program podporiť, deje sa to s vedomím a súhlasom českej vlády?“ pýta sa bloger.

    Všimol si potom video, v ktorom kancelárka Merkelová odnáša s negatívnym gestom z pódia nemeckú vlajku (na videu to môžete vidieť v čase 13.54 – 14. h).

    Tých šesť sekúnd, počas ktorých sa kancelárka Merkelová zbavuje nemeckej vlajky, ktorú jej podávajú jej kolegovia na zhromaždení CDU, je podľa Strunza mimoriadne signifikantných. „Nikto ma nepresvedčí, že ju odmieta preto, aby by si s ňou omylom nevypichla pri mávaní oko. Vypovedá to podľa mňa o myšlienkových pochodoch nemeckej kancelárky, ktorej nemecký rybník nestačí a kope už za zglajchšaltovanú Úniu. Zglajchšaltovanú podľa jej nôt, ktoré predpokladajú nový európsky ľud, ktorý je v čo najväčšej miere bez koreňov v niektorom štáte Únie,“ dodal Strunz.

    Celý text si môžete prečítať TU.

    - Reklama -