Ostávajte na večer doma. Radí polícia Švédkam, ako sa vyhnúť znásilneniu

    0
    Ilustračná fotografia (Autor: wSIECI)

    Švédska polícia sa vzdala snahy ochrániť švédske ženy pred exponenciálnym nárastom znásilnení a skupinových znásilnení zo strany prichádzajúcich migrantov z Blízkeho východu a severnej Afriky. Šéf polície v meste Östersund Stephen Jerand odporučil všetkým ženám aby nevychádzali po zotmení, lebo je pravdepodobné, že ich znásilnia alebo sa im stane niečo horšie.

    Jerand dodáva, že znásilnenia, ktoré vyšetrujú, sú extrémne násilné a často vedú k vážnym zraneniam alebo smrti obetí. Tieto útoky sa neodohrávajú len v prostredí barov. Obete sú tiež ženy cestujúce večer z práce. „Ženy sú prvými obeťami tejto liberálnej šialenosti, ktorá ironicky chce chrániť rôznorodosť a ženské práva,“ komentuje portál information liberation.com.

    Švédsko v súčasnosti aplikuje politiku „otvorených hraníc“ imigrácie moslimských mužov z najchudobnejších a najzaostalejších krajín tretieho sveta. Očakáva sa, že rodení Švédi budú vo Švédsku menšinou do roku 2040. OSN predpokladá, že Švédsko bude vyzerať do roku 2035 oveľa menej rozvinuto ako v súčasnosti. Očakáva sa, že klesne z desiatky najrozvinutejších štátov na svete hlboko do stredu rebríčka.

    - Reklama -