Nevedia sa dohodnúť, kto bude vládnuť. A kladú si jednu podmienku za druhou….

    0
    Volebná miestnosť. (Autor: SITA)

    Komentár dostal výstižný názov Kakofónia zlepenca. Schutz začína zostra, lebo Sulíkove snahy o koalíciu nazýva „rozladeným zborom diletantov.“ Hovorí, že stranám, ktoré sa prekrikujú, chýba to najpodstatnejšie, správna komunikácia.

    Matovič podozrieva Bugára, že chce prebehnúť k Ficovi. Béla Bugár zas nechce ustúpiť a podpísať koaličnú zmluvu so Sulíkom a teda prilieva olej do ohňa Matovičovho podozrenia.

    Na adresu Borisa Kollára sa Schutz vyjadril: „Čo sa týka Kollára, ten pre babylonskú koalíciu – ktorú údajne aj on veľmi chce – môže urobiť iba jedinú cennú službu: mlčať.” Kollár vraj nie je jediný, kto chce za ministra vnútra Daniela Lipšica, nekompromisne na tom trvať je však podľa komentátora amaterizmus. Schutz si myslí, že SNS Lipšica ako ministra nebude chcieť.

    Sulík vraj naznačuje, že na post ministra by sa hodil niekto nezávislý. „To je čo za figúra?“ pýta sa Schutz a dodáva, že „médiá budú o chvíľu plné Lajčáka“ a na post má možno vážny zálusk niekto z politických strán.

    Na záver komentátor zdôraznil, že všetko, čo spomenul, neznamená, že Fico je lepšia možnosť. „Či s Mostom a Sieťou, či s Kollárom a Sieťou – aj to je v balíku – či dokonca bez Fica (Kaliňák? Lajčák?) je horšia.“

    Blog Petra Schutza.  

    - Reklama -