Stavím fľašu šampanského! Blaha sa dobre baví, na Slovensku to „žije“

    0
    Ľuboš Blaha, poslanec NR SR (SMER-SD) (Autor: SITA)

    Od volieb uplynulo len pár dní a Beblavý už stihol odstúpiť z pozície podpredsedu Siete. Týmito slovami začína Blaha svoj komentár na sociálnej sieti Facebook. Všetci podľa jeho názoru čakali, že pravicové strany sa rozvadia a mnohé z nich aj rozpadnú. Ale Sieť Radoslava Procházku bola ešte považovaná za relatívne stabilnú stranu.

    „Keď sa začne rozpadávať OĽaNO, klbko nezávislých individualistov, ktoré drží pokope hádam len povolebná eufória; keď sa ,rozvedie‘ Kollárova SME RODINA, ktorá je zhlukom bezprízorných celebritiek, doposiaľ netušiacich, že Slovensko je parlamentná demokracia, a keď sa začne pechoriť OKS a NOVA, ktoré sa do parlamentu dostali na chrbte iných strán, tak si už možno ani nikto nespomenie, že ako prvý toto celé rošambo naštartoval súdruh Beblavý. Gratulujem k prvenstvu! Slovenská pravica jednoducho je, bola a vždy bude pilierom stability Slovenska. Tak čo, priatelia, kto sa rozpadne ďalší? Stavím fľašu šampanského na OľaNO,“ napísal Blaha.

    Blaha doslova napísal:

    Od volieb prešli tri dni a Beblavý už stihol odstúpiť z pozície podpredsedu Siete. Ty bisťu! To, že sa Sieť začne párať, asi tušil každý, ale že to bude v takomto rekordnom čase, to je na Guinessovu knihu rekordov. A to mi v prípadnej Sulíkovej koalícii pripadala Sieť ako jeden z tých stabilnejších subjektov. Keď sa začne rozpadávať OĽaNO, klbko nezávislých individualistov, ktoré drží pokope hádam len povolebná eufória; keď sa “rozvedie” Kollárova SME RODINA, ktorá je zhlukom bezprízorných celebritiek, doposiaľ netušiacich, že Slovensko je parlamentná demokracia a keď sa začne pechoriť OKS a NOVA, ktoré sa do parlamentu dostali na chrbte iných strán, tak si už možno ani nikto nespomenie, že ako prvý toto celé rošambo naštartoval súdruh Beblavý. Gratulujem k prvenstvu! Slovenská pravica jednoducho je, bola vždy bude pilierom stability Slovenska. Tak čo, priatelia, kto sa rozpadne ďalší? Stavím fľašu šampanského na OľaNO.

    - Reklama -