Hollywoodske celebrity proti Trumpovi. Je to deprimujúce, vyhlásil Gere. Komik Stewart by sa presťahoval na inú planétu a herečka Lawrencová…

    0
    Donald Trump (Autor: SITA)

    Excentrickému boháčovi Trumpovi sa mimoriadne darí a „na koňa“ sa dostal najmä po supervolebnom utorku, keď prevalcoval svojich republikánskych súperov.

    Prečo ho toľkí podporujú?

    Filmová hviezda Richard Gere si na návšteve v Londýne kládla otázku, prečo by mali ľudia podporovať Trumpa, keď „reprezentuje všetky tie hrozné veci“. Informovali o tom zahraničné médiá. Veď stačí si napríklad spomenúť Trumpove slová o imigrantoch. Na hranici s Mexikom by najradšej nechal postaviť múr a imigrantov, ktorí už v USA sú, by nechal deportovať. Ako sme pritom minule informovali, takto by sa výrazne ohrozil biznis mliečnych fariem, ktoré sú od prisťahovaleckej sily závislé. No zdá sa, že čím viac Trump šokuje a „perlí“, tým je populárnejší. A to sme ešte vynechali jeho postoj k moslimom. Za všetko azda jedna veta z Trumpových úst, a to že USA by mali úplne uzavrieť vstup moslimom do krajiny.

    „Máme niečo vo svojom vnútri, čo takmer úplne ignoruje emocionálne reality na tejto planéte,“ vyhlásil Gere. „Čo je zaujímavé, je to, prečo by ho toľko ľudí bolo ochotných podporiť, keď reprezentuje také hrozné veci? To je deprimujúce,“ vyhlásil Gere.

    Niektorí ďalší herci ako napríklad Whoopi Goldbergová či Samuel L. Jackson sa nechali počuť, že keby sa stal Trump prezidentom, odsťahovali by sa do inej krajiny. No napríklad pre komika Jona Stewarta by ani cudzia krajina nebola dostatočne ďaleko a najradšej by sa presťahoval rovno na inú planétu. A miláčik Hollywoodu, mladá herečka Jennifer Lawrencová, zas vyhlásila, že ak sa Trump stane prezidentom, nastane koniec sveta. Tak takýto je miliardár a ašpirant na prezidentské kreslo „populárny“ medzi svetovými celebritami. No bežní Američania sa asi skôr nechajú nalákať na jeho predvolebné a najmä kontroverzné „perly“, keď si vďaka výsledkom primáriek môže azda sebavedomo povedať, že to na ľud zaberá.

    - Reklama -