Exminister Naď pripustil, že predčasné parlamentné voľby by mohli byť zmanipulované

0

30.5.2023 (SITA.sk) – Bývalý minister obrany Jaroslav Naď (Demokrati) v relácii TV Markíza Na telo pripustil, že septembrové predčasné parlamentné voľby by mohli byť zmanipulované.

Uviedol, že ako najvyšší ústavní činitelia mali spravodajskú informáciu zo zahraničia o osobe, čase a mieste, keď bol slovenský občan v Rusku prebrať finančné zdroje politickej strany Smer-SD na manipuláciu volieb. Bývalý minister obrany odmietol čokoľvek konkretizovať vzhľadom na to, že podľa neho ide o utajovanú informáciu.

Na tlačovom brífingu strany Demokrati Naď uviedol, že existenciu tejto informácie potvrdili viacerí ústavní činitelia vrátane prezidentky Zuzany Čaputovej.

Hovoriť o existencii utajovanej skutočnosti podľa Naďa nie je prezradením utajovanej skutočnosti, tým by bolo prezradenie obsahu. Podľa neho môžu všetci ústavní činitelia, vrátane bývalého predsedu vlády, potvrdiť, že takáto utajovaná skutočnosť jestvuje.

Viac k témam: Predčasné voľby na Slovensku 2023
Zdroj: SITA.sk – Exminister Naď pripustil, že predčasné parlamentné voľby by mohli byť zmanipulované © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -