Polícia si všimla na tele Košičanky, ktorú našli pri nákupnom centre, jednu zásadnú vec

0

14.6.2022 Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach začal trestné stíhanie pre trestný čin obzvlášť závažného zločinu vraždy v súvislosti s nájdeným telom 61-ročnej Košičanky. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach Lenka Ivanová.

Ženu našli neďaleko nákupného centra

V nedeľu na pravé poludnie v trávnatom poraste neďaleko jedného z košických nákupných centier v košickej mestskej časti Západ objavili telo 61-ročnej Košičanky bez známok života.

Pri obhliadke tela našli reznú ranu v oblasti krku, predbežne teda nebolo vylúčené cudzie zavinenie a na zistenie presnej príčiny smrti nariadili vykonanie pitvy. Policajti miesto udalosti zabezpečili a po vykonaní nevyhnutných procesných úkonov vec prevzal vyšetrovateľ.

Polícia prosí verejnosť o pomoc

Polícia sa zároveň obracia na širokú verejnosť, aby v prípade, ak disponuje relevantnými informáciami, ktoré by policajtom mohli napomôcť pri vyšetrovaní tohto prípadu, ich oznámili na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru, na známom bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo formou súkromnej správy na oficiálnej stránke na Facebooku Polícia SR – Košický kraj.

Bližšie a podrobnejšie informácie vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nie je možné poskytnúť.

Viac k témam: Vražda
Zdroj: Webnoviny.sk – Polícia si všimla na tele Košičanky, ktorú našli pri nákupnom centre, jednu zásadnú vec © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -