Podľa Kmeca minister Naď o obrannej dohode s USA klame, aby prekryl amaterizmus vlády

1

18.1.2022 Strana Hlas – sociálna demokracia (Hlas-SD) žiada ministra obrany Jaroslava Naďa (OĽaNO), aby prestal s klamstvami a lžami o tom, že predstavitelia strany negociovali nevýhodný text slovensko-americkej obrannej zmluvy, ktorú Hegerova vláda schválila. Na sociálnej sieti to uviedol nezaradený poslanec Peter Kmec (Hlas-SD).

Podľa neho zmluva nikdy nebola predložená na rokovanie Pellegriniho vlády, pretože v nej boli nevýhodné znenia, ktoré dnes vládnej garnitúre neprekážajú.

uviedol poslanec a tajomník pre zahraničné vzťahy Hlasu-SD Kmec. Rovnako je podľa neho bezbrehé klamstvo, že zmluva priamo súvisí s nákupom stíhačiek.

Poslanec zaradil ministra obrany Naďa medzi politikov, ktorí svojou arogantnou politikou pochovali zahranično-politický konsenzus na Slovensku.

dodal poslanec Kmec.

Viac k témam: amaterizmus, obranná dohoda USA a Slovenska
Zdroj: Webnoviny.sk – Podľa Kmeca minister Naď o obrannej dohode s USA klame, aby prekryl amaterizmus vlády © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -

1 komentár

  1. História sa opakuje, Hitler potreboval naše územie na nastúp proti Rusku.
    Americká armáda potrebuje naše územie na vytváranie konfliktu s Ruskom.
    Ja by som prial aby naši politici a vláda sa poučili z histórie, aby s odvahou a hlavne
    s múdrosťou analyzovala svoje záujmy. Svet sa mení, Čína sa o niekoľko rokov stane
    svetovou ekonomickou jednotkou a nikto nebude spochybňovať, že Tchaj-Wan je jej súčasťou. Rusko ešte len čaká zlatý vek všetky zdroje k tom potrebne má, potrebuje mier nie vojnu. A to Amerika a Západ nechce dopustiť, stratil by sa jej význam. Preto aj ten konflikt na Ukrajina, ktorý vznikol Majdanom – Západom organizovaný

Comments are closed.