Elektrikár kastroval mužov na kuchynskom stole a jedného to stálo život. Samozvaný profesionál skončil za mrežami

0

9.12.2021 Súd v nemeckom Mníchove poslal na viac ako osem rokov za mreže 67-ročného elektrikára, ktorý kastroval mužov na požiadanie. Jeden takýto prípad sa pritom skončil smrťou. V utorok o tom informovala tlačová agentúra dpa.

Muž dostal trest odňatia slobody na osem rokov a šesť mesiacov za ťažké, nebezpečné a jednoduché napadnutie. Pôvodne čelil aj obvineniu z vraždy z nedbanlivosti, ale prokurátori ho neskôr stiahli.
Muži si za mučenie zaplatili
Odsúdený počas procesu priznal, že ponúkal kastráciu na sadomasochistických webstránkach a niekoľko mužov mu zaplatilo za to, aby ich mučil a odstránil im semenníky.

Tieto „operácie“ podľa svojich slov vykonával na kuchynskom stole, pričom obetiam hovoril, že je vyškolený zdravotnícky profesionál. Dialo sa tak v meste Markt Schwaben.

Muž povedal súdu, že medzi júlom 2018 a marcom 2020 vykastroval alebo čiastočne amputoval genitálie ôsmim mužom.
Vinu za úmrtie poprel
Vinu za úmrtie muža, ktorý zomrel niekoľko dní po zákroku, však poprel. Telo mŕtveho muža našla polícia v debni o tri týždne neskôr.

Prokurátori chceli pre muža jedenásťročný trest odňatia slobody za ťažké ublíženie na zdraví, jeho obhajcovia žiadali najviac sedemročný trest.

Viac k témam: kastrácia, Krimi
Zdroj: Webnoviny.sk – Elektrikár kastroval mužov na kuchynskom stole a jedného to stálo život. Samozvaný profesionál skončil za mrežami © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -