Užite si dovolenku na Slovensku výhodnejšie, vďaka príspevku od zamestnávateľa na Karte DOXX

0

14.6.2022 Rekreačné poukazy pomáhajú zamestnancom výhodnejšie dovolenkovať na Slovensku už štvrtý rok. S blížiacim sa letom každý z nás uvažuje, kde bude relaxovať a užívať si vytúžené chvíle oddychu. No zvyšovanie cien sa dotklo mnohých rodinných aj individuálnych rozpočtov. Z toho dôvodu sa čoraz viac ľudí rozhoduje vymeniť zahraničné destinácie za dovolenkovanie na Slovensku.

Vďaka rekreačným poukazom môžu mať zamestnanci, ktorí majú nárok a SZČO dovolenku na Slovensku lacnejšiu až o 55%.

Zamestnávateľ má možnosť využiť poukaz ako skvelý benefit pre svojich zamestnancov a zároveň si voči ním splniť zákonnú povinnosť.

Rekreačný poukaz DOXX zabezpečí zamestnávateľom poskytnutie príspevku na rekreáciu výhodne s minimálnou administratívou. 

Rekreačné poukazy 2022

Celý proces zabezpečenia príspevku na rekreáciu funguje online pre zamestnávateľa aj zamestnanca. Zákaznícka zóna je určená pre zamestnávateľa ako rýchly nástroj na administráciu poukazov, kde jednoducho schváli žiadosť zamestnanca o vydanie rekreačného poukazu, ktorý o neho požiadal takisto online prostredníctvom webu v sekcii žiadosť o vydanie poukazu DOXX. Po nabití na fpoho kartu DOXX môže zamestnanec príspevok okamžite čerpať.

Výhody pre zamestnávateľa, zamestnanca aj ubytovacie zariadenia

Rekreačné poukazy DOXX jednoducho a dôveryhodne zabezpečia príspevok na rekreáciu. Pre zamestnávateľov prinášajú výhody v podobe ochrany systému rekreačných príspevkov pred neopodstatneným dokladovaním preplatenia dovolenkového pobytu od zamestnancov. Zamestnávatelia sú tiež oslobodení od daní a odvodov.

Na druhej strane zamestnanci majú príspevok k dispozícii vopred už pri nákupe svojej rekreácie a nie až po predložení dokladu z pobytu.

Rekreačným zariadeniam je poskytnutá marketingová podpora a možnosti online riešení. Z toho dôvodu môžu hotely, apartmány a iné zariadenia jednoducho a pohodlne akceptovať rekreačné poukazy na kartách.

Vyberte si zo širokej ponuky pobytov a táborov po celom Slovensku

Rekreačné ubytovanie môžete zaplatiť svojou fpoho kartou DOXX priamo po dostavení sa do vybraného strediska alebo si rekreáciu vyberiete a zaplatíte online cez portály našich partnerov v cestovnom ruchu ako Kiska Travel, Satur, Relaxos, Sorger.

Pokiaľ tento rok dovolenku neplánujete, môžete príspevok uplatniť pre vaše deti v detských táboroch, ktoré ponúka Wachumba, Škola futbalu, CK Slniečko a iné.

Tipy na letnú dovolenku na Slovensku

Možností je veľa, či už uprednostňuje horskú dovolenku, oddych vo wellnesse alebo kúpeľoch, prípadne hľadáte príjemnú rodinnú rekreáciu, snažíme sa, aby bol výber hotelov a ostatných ubytovacích zariadení čo najširší.

Demänovská dolina

Liptov patrí medzi najmalebnejšie regióny Slovenska, kde máte možnosť objaviť čarokrásnu prírodu, okolité vrcholy či jaskyne Národného parku Nízke Tatry. Ak hľadáte areál s množstvom športových aktivít, detských atrakcií či miestom na oddych s rodinou a priateľmi alebo romantickým wellness pobytom, Apartmány Hilson Demänová určite splní vaše očakávania.

Zemplínska Šírava

Obľúbená vodná nádrž s prekrásnymi scenériami pod Vihorlatom a množstvom reštaurácií a atrakcií. Každý rekreant si príde na svoje. Ak hľadáte kvalitné ubytovanie v izbách, či apartmánoch s wellnessom priamo pri priehrade, Penzión Dolina Zemplínska Šírava vám umožní vychutnať si vytúžený relax. Rozmýšľate nad all inclusive pobytom s výhľadom na vodnú hladinu? Potom je Hotel Eurobus Šírava na cípe Medvedia hora ideálnou voľbou.

Vysoké Tatry

Tatry sú bezpochyby klenotom Slovenska. Obľúbená destinácia ponúka nespočetné možnosti turistiky, prechádzok, športových aktivít pre deti aj dospelých, ale aj relaxu v podobe wellnesových pobytov. Penzión Gabriela sa nachádza v malebnom horskom prostredí, v blízkosti tenisových kurtov, požičovne bicyklov, reštaurácií a mnoho iných atrakcií. Ak máte v pláne stráviť dovolenku v atraktívnom hoteli s kvalitnými službami, Horizont rezort Stará Lesná poskytuje moderný wellness s očarujúcou atmosférou.

Horné Považie

Región Horné Považie zahŕňa známe slovenská mestá, ktoré majú turistom určite čo ponúknúť. Medzi nájznámejšie z nich patrí bezpochyby Žilina, ktorá svojou históriou a malebnou okolitou prírodou láka každoročne mnoho návštevníkov. Boutique Hotel Dubná Skala **** leží v centre Žiliny a ponúka nadštandardné ubytovanie, s privátnym welnessom, dokonalé pre romantické pobyty.

Hotely, apartmány a chaty na rôznych obľúbených slovenských miestach s priamou platbou fpoho kartou DOXX nájdete tu.

Už ste si vybrali miesto, kde strávite príjemné letné večery a oddýchnete si po hektických pracovných mesiacoch? Teraz je ten správny čas nabiť si fpoho kartu DOXX rekreačným príspevkom a začať odpočítavať dni do vytúženého oddychu.

Okrem rekreačných poukazov a benefitov, DOXX – Stravné lístky prináša aj novú možnosť výhodne sa poistiť s novou službou Finmajster.

Ak by ste mali akékoľvek otázky ohľadom rekreačných poukazov, kontaktujte náš infoservis na linke 041/500 52 78 alebo emailom infoservis@doxx.sk.  Tiež sa môžete zazmluvniť online priamo cez Zákaznícku zónu.

fpoho karta DOXX poskytuje rôzne výhody a zastrešuje všetky DOXX produkty, ktoré máte pohodlne pri sebe fyzicky alebo vo svojom mobile.

Využite príležitosť, ktorú prinášajú rekreačné poukazy. Užite si dovolenku lacnejšie a spoznajte naše krásne Slovensko.

- Reklama -