Univerzálne svetlo = led osvetlenie

0
Foto: ledprodukt.sk

Pomaly, ale isto, sa nám postupne predlžujú dni a skracujú noci. Nadvláda noci nad dňom a dňa nad nocou sa každý polrok strieda so železnou pravidelnosťou. Nedostatok svetla človeku spôsobuje rôzne zdravotné potiaže, ktoré môžu po čase prerásť do problémov. Nielen ľudské oko potrebuje dostatok svetla, ale celý organizmus človeka, psychiku nevynímajúc. Z tohto dôvodu je nesmierne dôležité dostatočné osvetlenie vnútorných priestorov, v ktorých sa pohybujeme. V práci, no hlavne doma. Pri pokračujúcej pandémii koronavírusu to platí dvojnásobne. Viac svietenia však znamená vyššiu spotrebu energie. Riešením na obidva tieto problémy je inštalácia led osvetlenia všade, kde sa to len dá. Pretože led osvetlenie je univerzálne osvetlenie v každom parametri.

Led osvetlenie = riešenie pre všetky priestory

Mnohí to už, našťastie, pochopili, že žijeme v led dobe. Inak povedané, led osvetlenie nás sprevádza na každom kroku od rána do noci. Led osvetlenie využívajú mestá a obce v exteriéroch, tie, ktoré tak ešte neurobili, tak isto rýchlo urobia. Led žiarovky a led svetelné zdroje využívajú všetky automobilky v takmer všetkých súčasných modeloch. Osvetlenie interiéru sa určite bez led technológií ťažko zaobíde. Led svietidlá totiž umožňujú kombinovať rôzne variabilné a zároveň úsporné osvetľovacie zostavy v domoch, bytoch, na pracoviskách. Stačí zobrať kalkulačku každý rýchlo príde na to, že led osvetlenie je nielen moderné, trendové a originálne, no predovšetkým úsporné. Chodba, kúpeľňa, obývačka, spálňa, kancelária, fabrická hala, garáž, bazén, prosto, neexistuje priestor či exteriér, kde led osvetlenie neposlúži lepšie, ako všetky klasické doteraz používané svetelné zdroje. Led technológia, led osvetlenie je jednoducho riešením pre všetky priestory, na ktoré si spomeniete.

Stropné svietidlá = najdôležitejší zdroj svetla v miestnosti

Foto: ledprodukt.sk

Svetelný zdroj umiestnený na strope miestnosti je vnímaný psychologicky ako najdôležitejší a zároveň centrálny zdroj svetla. V zimnom období, a nielen vtedy, ho zapíname ako prvé svetlo, ktoré väčšinou používame najdlhšie. A to je hlavný dôvod, aby stropné svietidlá boli vyrobené na báze led technológie – mali by vydržať čo najdlhšie, mali by byť čo najúspornejšie, no zároveň by mali byť pekné a moderné. Ak zainvestujeme do kvalitných led stropných svietidiel, máme tiež postarané o bezpečnosť v každej nočnej i dennej hodine. V takej miestnosti totiž jasne a zreteľne vidíme všetky detaily interiéru bez toho, aby sa naše oči príliš namáhali. Ak doplníme stropné svietidlá voľne stojacim led svetelnými zdrojmi, ak vymeníme iné typy žiaroviek za led žiarovky, môžeme dosiahnuť vytvorenie úplne novej atmosféry miestnosti, či celého bytu, alebo domu. A opäť sa žiada spomenúť nezanedbateľnú úsporu energií a teda aj peňazí, ktoré môžeme použiť na niečo úplne iné.

Led osvetlenie kuchynskej linky = iná kuchyňa Hovorí sa, že zmena je život. V prípade rekonštrukcie bytu to platí dvojnásobne. Na Slovensku je prirodzeným a historickým centrom domácnosti odjakživa kuchyňa s dominantou, ktorou je bezpochyby kuchynská linka. Pri výbere kuchynského nábytku a spotrebičov je dobré takisto sa zamyslieť nad správnym osvetlením tejto miestnosti. Z klasickej kuchyne, kde sa kedysi pripravovalo jedlo, umývali riady a skladovali zásoby, sa stalo už dávno akési technologické centrum domácnosti. A technologické centrum musí mať aj technologicky vyspelé osvetlenie – led osvetlenie. Led osvetlenie kuchynskej linky by sa malo esteticky a logicky dopĺňať so stropnými svietidlami a ostatnými svetelnými zdrojmi. Led osvetlenie kuchynskej linky sa v súčasnosti už ťažko zaobíde bez kvalitných led svetelných pásikov. Sú úsporné, ľahko sa dajú nainštalovať na akékoľvek miesto, je možné spájať ich do väčších svetelných celkov. Pri práci na kuchynskej linke je dôležité, aby bola osvetlená dostatočne silným svetlom z čo najväčšieho počtu svetelných zdrojov. K takémuto účelu na led osvetlenie kuchynskej linky najlepšie poslúžia led svetelné pásiky inštalované po celej dĺžke pracovných skriniek.

Foto: ledprodukt.sk

Nie je ledprodukt ako ledprodukt.

www.ledprodukt.sk

- Reklama -