O krok bližšie k nezávislosti

0

Spoločnosť EU-POWER, s. r. o., poskytuje služby v oblasti zelenej energie, prostredníctvom projektovania, návrhov a výstavby fotovoltických elektrární na kľúč a realizovaním solárnych systémov na ohrev vody.

Návrhy pre rodinné domy

(c) Foto: EU-POWER

Projekty a návrhy fotovoltických systémov sú spracovávané individuálne a s ohľadom na potreby každého rodinného domu. Jednotlivé komponenty starostlivo vyberajú špecialisti na fotovoltiku, pričom ide výlučne o preverené výrobky od technologických lídrov odboru. Každý systém je posudzovaný s ohľadom na špičkovú kvalitu, jednoduchú inštaláciu, optimálnu cenu a vzájomnú kompatibilitu produktov. V balíku služieb je okrem návrhu, projektu a inštalácie systému aj výber vhodnej distribučnej siete a s tým súvisiace administratívne úkony.

Fotovoltika pre firmy a organizácie

(c) Foto: EU-POWER

Od roka 2019 je opäť možné inštalovať väčšie zdroje na pokrytie alebo zníženie spotreby na firemných budovách a objektoch.Lokálny zdroj predstavuje výrobu elektriny pre vlastnú spotrebu odberateľa elektriny. Fotovoltické systémy do 500 kWp sú vhodné pre firmy a inštitúcie, ktoré odoberajú elektrinu počas dňa, teda v čase, keď pôsobí slnečné žiarenie.

Ide napríklad o administratívne budovy, obecné úrady, lekárne, mliekarne, mraziarne a obchodné centrá. Pri vhodne navrhnutom systéme dokáže odberné miesto spotrebovať takmer celú vyrobenú elektrinu, a to bez nutnosti akumulácie elektriny do akumulátora. Vďaka fotovoltickej elektrárni si znížite nákladyvna elektrickú energiu.

Služby spoločnosti EU-POWER:

  • odborná analýza spotreby a následné navrhnutie kapacity fotovoltického systému;
  • kompletná výstavba systému „na kľúč“, vrátane kompletnej administratívy smerom k distribučnej sieti;
  • dodávka komponentov od svetových výrobcov ako je Viessman;
  • možnosť vybudovania elektro nabíjacích staníc, alebo fvelektrocarportov
(c) Foto: EU-POWER
- Reklama -