Michalovce nevycestujú na nedeľný zápas do Popradu, v klube majú nakazených hráčov

    0

    24.1.2022 Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce sa nepredstavia v nedeľňajšom dueli 33. kola základnej časti Tipos extraligy na ľade Popradu. Ako uviedlo facebookové konto Zemplínčanov, dôvodom je výskyt ochorenia COVID-19 medzi hráčmi a členmi realizačného tímu.

    “V tejto súvislosti je vzhľadom na významný nárast počtu ochorení na COVID-19 v okrese Michalovce a zhoršujúcu sa epidemiologickú situáciu vo výskyte ochorenia COVID-19, kde v súčasnosti dominuje variant označovaný ako omikron, ktorý postihuje hlavne horné dýchacie cesty a nakazí aj očkované osoby, nevyhnutné, aby sa všetci hráči, ako aj členovia realizačného tímu, podrobili okamžite izolácii a karanténe,” uviedli uvádza sa v oficiálnom stanovisku klubu.

    Michalovčania na základe karanténnych opatrení, ktoré dostali od regionálneho úradu verejného zdravotníctva, už požiadali Ligovú radu o stanovenie náhradného termínu stretnutia s Popradom.

    Viac k témam: COVID-19, Play-off Tipos extraligy
    Zdroj: Webnoviny.sk – Michalovce nevycestujú na nedeľný zápas do Popradu, v klube majú nakazených hráčov © SITA Všetky práva vyhradené.

    - Reklama -