Fanúšik vrátil Bradymu loptu z jubilejnej prihrávky na touchdown, dostal bohatú odmenu (video)

    0

    28.10.2021 Jeden fanúšik tímu zámorskej NFL v americkom futbale Tampa Bay Buccaneers počas víkendu v domácom ligovom zápase proti Chicago Bears mal bezpochyby najlepšie miesto na Raymond James Stadium.
    Jubilejná šesťstá rozohrávka
    Domáci v tomto súboji zvíťazili 38:3 a hviezdny quarterback Tom Brady v tomto súboji dosiahol jubilejnú šesťstú rozohrávku na touchdown, čo je samo o sebe zaujímavé, no omnoho pútavejší je príbeh spomenutého priaznivca Byrona Kennedyho. Informuje o ňom web bbc.com.

    Uvedený touchdown dosiahol Bradyho spoluhráč Mike Evans, ktorý si však neuvedomil, že jeho hviezdny quarterback dosiahol jubileum. V návale radosti zo zisku šiestich bodov sa aj s loptou utekal potešiť k fanúšikom a daroval ju práve Kennedymu. Keďže podobné športové artefakty, s ktorými hviezdy dosiahli jubileá, putujú zväčša do zbierky hráčov alebo príslušnej Siene slávy, potom sa začal “boj” o loptu. A priaznivec Buccaneers za to, že loptu vrátil Bradymu, získal pomerne mnoho.
    Požiadal aj o kolo golfu s hviezdou
    “Vrátiť loptu bolo veľmi ťažké. Prišli však ku mne a veľmi pekne ma o ňu poprosili. Čo som mal robiť? Mal som povedať nie Tomovi Bradymu?” vyhlásil fanúšik Byron Kennedy.

    Tom Brady aj organizácia Buccaneers mu na oplátku sľúbili splnenie jeho prianí. Kennedy si vypýtal dva podpísané dres a prilbu sedemnásobného víťaza Super Bowlu Toma Bradyho, podpísaný dres od Mika Evansa, tisícdolárovú poukážku na nákup v oficiálnom klubovom obchode a dve vstupenky na nasledujúce dve sezóny. Mal však ešte jedno “skromné” prianie. “Požiadal Toma o jedno kolo golfu,” informoval novinár Andrew Siciliano, ktorý mapuje dianie v NFL.

    Viac k témam: Fanúšikovia
    Zdroj: Webnoviny.sk – Fanúšik vrátil Bradymu loptu z jubilejnej prihrávky na touchdown, dostal bohatú odmenu (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

    - Reklama -