Remišová: Cítim zodpovednosť za Slovensko. Pozvem nespokojných kolegov na priateľský rozhovor

0
Podpredsedníčka vlády a ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Veronika Remišová (Foto: SITA/Branislav Bibel)

Predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová pozve všetkých kolegov zo skupiny nespokojných členov vedenia strany „na priateľský a úprimný rozhovor”. Uviedla to vo svojom profile na sociálnej sieti s tým, že si uvedomuje zodpovednosť za krajinu aj za stranu Za ľudí.

“Cítim zodpovednosť za Slovensko a za jeho budúcnosť. Preto som sa rozhodla, že otvorene pozvem všetkých kolegov zo skupiny nespokojných členov vedenia strany na priateľský a úprimný rozhovor, kde bude mať každý priestor na vyjadrenie svojho názoru na situáciu v strane Za ľudí a na našu budúcnosť,” uviedla Remišová.

Od stretnutia očakáva predovšetkým zodpovedný návrat k práci pre Slovensko.

“Vnútrostranícke roztržky zbytočne odčerpávajú energiu od podstaty našej účasti vo vláde. Občania nás s nádejou volili práve kvôli práci v prospech krajiny, preto si sklamanie zo straníckych bojov nezaslúžia. Naši členovia, voliči a občania neočakávajú senzácie, populistické gestá, ani vzájomné útoky. Očakávajú prácu, ktorá zanechá za sebou pozitívne výsledky. Je našou povinnosťou takto sa správať a takto pracovať. Trieštenie síl totiž pomáha len starému a novému Smeru,” uviedla Remišová.

- Reklama -