Draxler: Matovičovi fanúšikovia? Nebudem im nadávať, je to smutný pohľad

1
Foto: facebook J. Draxlera

“Už nikdy nebudem nadávať Matovičovým fanúšikom,” vyhlásil bývalý minister školstva Juraj Draxler. Dôvod? Pretože si pozrel ich profily na sociálnej sieti.

“Asi to poznáte. Rozprávate sa nejakým Svedkom Igorovým a máte problém pochopiť, ako niečo také môže vôbec existovať. Ja som napríklad nedávno jednému vysvetľoval, že nikde na svete nemali plošné testovanie celého obyvateľstva, kde sa všetci v podstate povinne museli pravidelne testovať. A on, že to nie je pravda, veď rúška museli nosiť všade. Potom som pochopil, že on naozaj nevie odlíšiť testovanie od nosenia rúšok, nejako mu to splývalo do jednej veci!” – uviedol Draxler na sociálnej sieti. A ako zistil, opakuje sa to stále, nielen nulový zmysel pre logiku, ale problém vôbec rozlíšiť veci a javy. Pozrel si preto profily týchto ľudí.

“Je to veľmi smutný pohľad. Väčšinou to vyzerá takto: osamelý človek (minimum priateľov, najmä minimum aktívnych), ktorý nemá prakticky žiadne záľuby alebo záujmy. Jediné, čomu sa venuje, je zdieľanie tých najprostoduchejších vecí, aké kolujú po internete. A to je jeden, dvaja ľudia, stovky, tisíce.. až dospejete do reprezentatívnej vzorky možno väčšiny Matelkových priaznivcov. Oni vlastne nič v živote nemajú: záujmy, princípy, výzvy, kolegov, priateľov. Len Igora, ktorý hovorí ich rečou. Je to smutný, smutný obraz,” vyhlásil Draxler.

- Reklama -

1 komentár

  1. p.Draxler. Smutne je,ze Vam to doslo az teraz,ze v parlamente sedi 57 opic matovicovych svedkov? A kolko ich beha po Slovensku? No 25% co ho volilo.
    A ze Vas to dojalo? A preco. Ked uz aj ti dementnejsi chapu,ze: Kazda pol.strana po 1989 je
    ORGANIZOVANY zlocin zo zakona co si sami navolili. Navolia: Policiu,Justiciu,G.P. a ROZKRADAJU stat cez Nominantov – pol. KOMANDO cize MAFIU.
    V tomto state vzdy vladne Politicko,Justicno,Policajna – Mafia naviazana na Oligarchiu,Podsvetie a ZAHRANICNE tajne sluzby. Nic nove za 30 rokov. A preto sme tam kde sme. Zacem azbuka.

Comments are closed.