VIDEO Lipšicovi prokurátori a NAKA potrebovali dať Ústavnému súdu zjavne facku, konštatuje Fico

0
predseda strany SMER-SD Robert Fico (Foto: TASR)

Šéf strany Smer-SD Robert Fico vo videu na sociálnej sieti reagoval na opätovné zadržanie advokáta Martina Ribára, ktorého nedávno museli prepustiť z väzby na základe rozhodnutia Ústavného súdu SR. 

Fico pripomenul, že vo veci advokáta Ribára bolo nedávno vydané bezprecedentné rozhodnutie Ústavného súdu, ktorý rozhodol o jeho prepustení z výkonu väzby, keďže ako vraví, v jeho prípade bolo porušené snáď všetko. “Kto si prečítal rozhodnutie Ústavného súdu, tak musí uznať, že je to rozhodnutie, ktoré mimoriadne zosmiešnilo vyšetrovateľov, prokurátorov a sudcov, ktorí rozhodovali v tejto veci. Ústavný súd im to vysvetlil ako malým deťom.”

Ďalej predseda strany Smer-SD vysvetľuje čo nasledovalo: “Po takomto rozhodnutí sa zrazu NAKA so špeciálnou prokuratúrou rozhodla, že ukážu Ústavnému súdu, kto je pánom v dome. Ústavnému súdu ukázali, vy si tam môžete robiť čo chcete, ale my si budeme robiť, čo chceme. Vybrali si vec starú 16 rokov, výpoveď svedka z apríla 2020, dohodli sa prokurátori s NAKA, zobrali advokáta Ribára naspäť do zadržania.”

- Reklama -