Jarjabek: Na trhovisku je kultúrnejšia debata než v parlamentnom výbore

0
poslanec Dušan Jarjabek (SMER-SD) (Foto: TASR)

Hanba – myslí si o rokovaní parlamentného Výboru pre kultúru a médiá poslanec Dušan Jarjabek (Smer-SD). “Aj na centrálnom trhovisku je debata kultúrnejšia,” vyhlásil na sociálnej sieti.

“To nezmyselné valcovanie koalície, to je ozaj už iba hanba aj po stránke obsahovej aj formálnej. Aj na centrálnom trhovisku je debata oveľa kultúrnejšia ako na tomto výbore. Na posledné dva výbory boli pozvaní aj hostia. Odchádzali zdesení z tej úrovne rokovania, z toho ako sa tam niektorí ako že tiež poslanci chovajú a teda hlavne ten jeden, ktorý do dnes nepochopil, že sa nemá chovať ako tupý primit hulvát a k ženám dvakrát nie. Nuž asi ho to nemal kto naučiť. Ako sa majú ľudia chovať k sebe navzájom ak vidia takéto “vzory” tuposti a ” slušnosti”?” – pýta sa Jarjabek.

Toto všetko sa podľa neho deje pred očami ministerky kultúry, ktorá na výbore sedela. “A ona? Nič. Ani náznak toho, že by jej to vadilo. Ozaj sa za toto prostredie červenám od hanby,” uviedol poslanec.

Čo presne sa deje na výboroch? Podrobnosti a rozhovor s Dušanom Jarjabkom prinesieme na webe Parlamentnelisty.sk vo štvrtok (3.6.) ráno.

- Reklama -