Predsedom predstavenstva bratislavského letiska sa stal Dušan Keketi

0
Dušan Keketii, predseda predstavenstva Letiska M.R.Štefánika (Foto: linkedin)

Minister dopravy Andrej Doležal vymenoval nového predsedu predstavenstva Letiska M. R. Štefánika – Airport Bratislava. Stal sa ním doterajší člen predstavenstva Dušan Keketi, ktorý bude zároveň vykonávať aj kompetencie generálneho riaditeľa. Ako informoval poradca ministra dopravy pre strategickú a krízovú komunikáciu Ivan Rudolf, predsedu predstavenstva bratislavského letiska menuje minister dopravy z členov predstavenstva spoločnosti, ktorí sú v zmysle stanov spoločnosti traja a vyberajú sa na základe výsledkov výberových konaní. Dušan Keketi bol zvolený za člena predstavenstva na základe výberového konania, ktoré úspešne absolvoval v marci tohto roka.

“Po odvolaní pána Mateja Hambálka bolo potrebné čo najrýchlejšie obsadiť funkciu predsedu predstavenstva. Bez neho nie je možné zabezpečiť bežnú prevádzku spoločnosti. Zároveň sme začali aj s realizáciou procesu výberového konania na obsadenie funkcií členov predstavenstva,” dodal minister dopravy a výstavby Andrej Doležal.

Výberové konanie na členov predstavenstva v spoločnosti Letiska M. R. Štefánika – Airport Bratislava bude vyhlásené v piatok 28. mája. Uchádzači môžu podklady k prihláseniu do výberového konaniu zasielať do 18. júna 2021. Informácia o výberovom konaní bude uverejnená na webovom sídle rezortu, sociálnych sieťach, ako aj v celoštátnej tlači.

- Reklama -