Exminister Kamenický kritizuje ministra Matoviča: Toto je “úroveň”?

0
Foto: facebook I. Matoviča

Je z neho zdesený! Exminister financií Ladislav Kamenický (Smer-SD) nechápe správanie svojho nástupcu Igora Matoviča (OĽaNO), ktorý rozhoduje o miliardách.

“Matovič ráno napísal status, za ktorý by sa hanbili aj deti v škôlke!,” uviedol Kamenický na sociálnej sieti. Pre tých, čo nevedia, minister Matovič opisoval ako si ráno umyl vlasy omylom mačacím šampónom.

“Aby to nestačilo, tak pred pár hodinami dokázal uverejniť na sociálnej sieti aj túto fotku (pozri vyššie – pozn.redakcie). Toto je prosím “úroveň” ministra financií SR? Je veľmi nebezpečné, ak tento človek narába s našou peňaženku, do ktorej všetci ukladáme naše spoločné peniaze. A sú to miliardy eur! Prezidentka Čaputová premrhala šancu nevymenovať Matoviča za ministra financií. Teraz na to doplácame všetci! Nech už je tu referendum, aby sme sa tohoto šialenstva zbavili. Žiaľ opäť je to prezidentka, ktorá referendum oddialila, svojim podaním na Ústavný súd SR. Z jej krokov je zrejmé, že jej táto vláda asi vyhovuje a to je smutné!,” vyhlásil Kamenický.

- Reklama -