VIDEO Bihariová: Treba okamžite zastaviť šialenstvo Igora Matoviča

0
Irena Bihariová • Progresívne Slovensko Zdroj: FB I.Bihariová

Celoplošné testovanie sa podľa mnohých odborníkov úplne minulo účinku. Naprieč politickým spektrom sa ozýva ostrá kritika. Podľa mimoparlamentného Progresívneho Slovenska (PS) nás celoplošné testovanie doteraz stálo neuveriteľných 478 304 763 eur. Hnutiu sa mu túto informáciu podarilo vypátrať prostredníctvom podania “infožiadosti“ priamo od Matovičovho ministerstva financií. 

Na snímke podpredseda vlády a minister financií SR Igor Matovič počas tlačového brífingu na tému Sputnik V, dosť bolo klamstiev v Bratislave 15. apríla 2021. (Foto: TASR)

Dnes už zrejme nikto nevidí v testovaní zmysel, teda okrem Matoviča, tvrdí mimoparlamentné Progresívne Slovensko(PS). “V súčasnosti je už zrejme len on jediným človekom, ktorý celoplošné testovanie obhajuje a drží ho stále pri živote. Nikto iný v tom už nevidí zmysel a iba kvôli nemu dnes stojí nájdenie jedného pozitívneho človeka aj 20 tisíc eur – a my v tomto právnom, medicínskom a ekonomickom nezmysle stále pokračujeme.”

Ku kritike testovania sa pridala aj odborná verejnosť, ako aj koaliční partneri. Tí jednoznačne “rozporovali povinné plošné testovanie antigénovými testami z hľadiska protiepidemiologickej účelnosti a zmysluplnosti. Náš bývalý premiér však stále nepočúval. Napokon sa ako poslední pridali aj koaliční partneri, ktorí už ďalšie kolá plošného testovania odmietali, ale náš bývalý premiér ani ich nepočúval,” tvrdí šéfka PS Irena Bihariová.

Súčasnému premiérovi Hegerovi dokonca odkázala, aby bol chlapom a postavil sa svojmu predchodcovi, ktorý mu síce prepustil premiérsku stoličku, no je stále šéfom najsilnejšej vládnej strany. “Je načase postaviť sa svojmu ministrovi financií, pán premiér,” podpichuje Hegera šéfka PS.

- Reklama -