Kollárovi sa vyhrážajú slobodní rytieri Slovenska: Už stačilo. Idem na políciu

0
poslanec NRSR Miroslav Kollár (Foto: TASR)

Poslancovi Národnej rady (NR) SR a primátorovi Hlohovca Miroslavovi Kollárovi (Spolu) sa majú vyhrážať neznámi páchatelia. Poslanec už v tejto súvislosti kontaktoval svojich právnikov, je zároveň rozhodnutý podať trestné oznámenie.

 “Prišiel mi list na Mestský úrad, že sa mám vzdať mandátu poslanca pravice a keď to neurobím, tak slobodní rytieri Slovenska sa pozrú na moju rodinu, to mi napísali,” povedal pre ParlamentneListy.sk Miroslav Kollár.

“Doteraz som podobné reči bral na ľahkú váhu, ale už stačilo. Netreba tie veci podceňovať. Na rodinu sa nesiaha. V pondelok to odnášam celé na políciu,” vyhlásil M. Kollár.

Kollár doplnil, že niečo podobné sa týka kohokoľvek: “Rodina nemôže trpieť za menšiu či väčšiu obľúbenosť či neobľúbenosť politikov. Či je to rodina Roberta Fica, Igora Matoviča alebo kohokoľvek iného,” doplnil Kollár.

Miroslav Kollár minulý týždeň informoval, že vstupuje do mimoparlamentnej strany Spolu. Kollár sa dostal do parlamentu ako člen strany Za ľudí, ktorej bol aj podpredsedom. Z koalície i zo strany odišiel vo februári po kritike vlády a vtedajšieho premiéra Igora Matoviča (OĽANO) za zvládanie pandémie.

List M. Kollárovi
- Reklama -