V sobotu sa postupne otvorí 18 000 nových termínov na očkovanie

1
Vakcína Pfizer-BioNTech. Foto: TASR

V sobotu sa postupne od 15.00 h otvorí 18 000 nových termínov na očkovanie pre seniorov nad 70 rokov. Pôjde o vakcíny od konzorcia Pfizer/BioNTech. TASR o tom informovala hovorkyňa Ministerstva zdravotníctva (MZ) SR Zuzana Eliášová.

„Podobne, ako v posledných prípadoch, aby sa znížilo riziko technických komplikácií, voľné pozície sa opäť budú otvárať v polhodinových intervaloch podľa krajov,” priblížila.

Pre Bratislavský a Trnavský kraj sa termíny otvoria od 15.00 h. Pre Trenčiansky a Nitriansky kraj to bude možné od 15. 30 h.

Termíny pre Žilinský a Banskobystrický kraj budú zverejnené od 16.00 h a pre Prešovský a Košický kraj to bude možné od 16.30 h.

- Reklama -

1 komentár

  1. Po očkovaní vakcínou AstraZeneca už vo svete umreli desiatky ľudí a už aj jedna 38-ročná stredoškolská učiteľka na Slovensku !!! NAPRIEK tomu , túto vakcínu STÁLE deklarujú ako bezpečnú , napriek tomu , že nebola ešte schválená ani v USA a majú ju tam v skladoch milióny dávok !!! Asi to politikom , novinárom a komentátorom v roznych televíziách NIEKTO PRIKAZUJE a oni keďže nie sú SLOBODNÍ v rozhodovaní sa , tak to musia urobiť ?! Zdá sa Vám to všetkím NORMÁLNE ? Mne teda NIE !

Comments are closed.