Moji manželku si do huby neber, ty psychopatické h….o – píše Matovičovi exporadca Radičovej a Kisku Baťo

1
"Kríza bude trvalá, kým bude mať Matovič ambíciu pôsobiť v akejkoľvek vládnej zostave, kedykoľvek a s kýmkoľvek.," myslí si Banáš. (Foto: TASR)

Poriadne vyostrená komunikácia! Poradca expremiérky Radičovej a exprezidenta Kisku Rado Baťo napísal premiérovi Matovičovi vulgárny odkaz.

Všetko spustila vakcína Sputnik V. Baťova manželka je totiž šéfka Štátneho ústavu na kontrolu liečiv Zuzana Baťová, ktorá sa dnes ospravedlnila za Matovičove slová adresované šéfke Európskej liekovej agentúry, nech rýchlejšie schvaľujú vakcíny. Manžel Baťovej Rado Baťo uverejnil na sociálnej sieti fotku krabíc Sputnika V s textom: Tak keby ste chceli vedieť, ako sa v roku 2021 prepravujú biologické látky, ktoré sa majú pichať ľuďom do tela.”

Predseda vlády Matovič to nenechal bez reakcie…

“Chcem sa týmto verejne ospravedlniť štátnej tajomníčke Ministerstva zdravotníctva Jane Ježíkovej za mimoriadne primitívne slová manžela riaditeľky Štátneho ústavu pre kontrolu liečív (ŠÚKL) Zuzany Baťovej. Verím, že jej blízky rodinný vzťah sa ŽIADNYM spôsobom neprejaví na postoji ŠÚKL k vakcíne Sputnik V,” napísal Matovič na sociálnej sieti.

A reakciou bolo, že ho Baťovej manžel kontaktoval s týmto odkazom: “Moji manželku si do huby neber, ty zbabelé psychopatické hovno. Rado Baťo.”

Predseda vlády zverejnil Baťov odkaz na sociálnej sieti.

- Reklama -

1 komentár

  1. Ha, ha, ha … modré trubky sledujete to? A aj chápete o čo tu ide? Tak takéto niečo sme tu ešte nemali. Toto je cirkus ako sa patrí. Za všetky drobné!!! Zbohom zdravý rozum.

Comments are closed.