Matovič: Sputnik do Ruska späť nepoletí… Nie som vrah

1
"Kríza bude trvalá, kým bude mať Matovič ambíciu pôsobiť v akejkoľvek vládnej zostave, kedykoľvek a s kýmkoľvek.," myslí si Banáš. (Foto: TASR)

Premiér Matovič nezruší objednávku Slovenska na 2 milióny vakcín Sputnik V. Uviedol to na sociálnej sieti.

“To bolo kriku … za 2 milióny vakcín, ktoré zachrania tisícky životov! “Hybridná vojna Ruska”, “Geopolitická zbraň Ruska”, “Putinov poskok” a všetky možné bludy o “Sieni hanby” … a keď sa Rusi ponúkli, že ho môžeme bez sankcií vrátiť … zrazu ticho. Hrobové. Takže Sputnik do Ruska späť nepoletí a bude zachraňovať životy na Slovensku. A pravdu? A nikdy by som ho vrátiť ani nedovolil. Nikdy,” vyhlásil predseda vlády.

Matovič ešte doplnil, že Slovensko je pevnou súčasťou EÚ, ale predsa nemôže odmietnuť záchranu ľudí kvalitnou vakcínou len preto, lebo je vyrobená v Rusku. “… nie som vrah,” uviedol premiér.

- Reklama -

1 komentár

  1. Asi zmenil poradcov a vychovávateľov a možno…. aj ide mu asi aj o obhajobu titulu Mgr… pretože sa dejú veci……., nielen ohľadom dovozu Sputnika V, ale aj ohľadom vtipne nastoleného prípadu Zakarpatskej Rusi, kde “jasne vybodoval Korčoka zo Sas a tým aj Suľa ….a MOžNO aj Vajčaka, bývalého smeráka a iných idiotov, čo možno chápať ako jeho prvé plus body …. alebo Pavlínka vzala veci do svojich rúk ???

Comments are closed.