Matovič: Rusi nerobia nič… naši partneri nasadili Sputnik V ako najťažšiu zbraň na rozbitie vlastnej vlády

2
"Kríza bude trvalá, kým bude mať Matovič ambíciu pôsobiť v akejkoľvek vládnej zostave, kedykoľvek a s kýmkoľvek.," myslí si Banáš. (Foto: TASR)

Koaliční partneri nasadili Sputnik V ako najťažšiu zbraň na rozbitie vlastnej vlády, skonštatoval na sociálnej sieti v stredu popoludní premiér Igor Matovič (OĽANO). Uviedol to po kritike v koalícii po nákupe ruskej vakcíny a výzvach na rekonštrukciu vlády.

“Vraj Rusi použijú Sputnik V ako geopolitickú zbraň na hybridnú vojnu … Rusi nerobia nič … a naši partneri nasadili Sputnik V ako najťažšiu zbraň na rozbitie vlastnej vlády. Prosím, uvedomme si každý, že ľudia zomierajú a majú právo na to, aby sme chránili ich životy. Covid nemá svoju obľúbenú svetovú stranu a rovnako ju nemá ani liek. Sputnikom sa zaočkujú len tí, ktorí chcú a preto zneužívať dovoz vakcíny a moju prítomnosť na košickom letisku ako dôvod na pád vlády, je mimoriadne zvláštne,” myslí si Matovič.

Premiér tvrdí, že 11 mesiacov obhajuje nepopulárne a ťažké rozhodnutia, ktorých cieľom je chrániť životy a zdravie ľudí. “11 mesiacov mi v tom opakovane pre percentá obľuby podrážajú nohy ľudia, od ktorých by som skôr očakával podporu. Rovnako ťažké bolo rozhodnutie Sputnik kúpiť, ale nikdy som v ňom nezaváhal a ani neobanoval, že som to spravil … lebo mi ide o jediné … o zdravie a životy ľudí, ktorí sa na našu pomoc spoliehajú,” vyhlásil Matovič.

- Reklama -

2 KOMENTÁRE

  1. Matelko dostal rozum ?— alebo ho nejaký lekár (hoci nech trebárs aj psychiater), začal liečiť a mu našiel cestu ako pootvoriť prístup k mozgu a sa napr. aj od Orbana o Rusku dosť poučil, kto ešte môže byť našim spoľahlivým a čestným partnerom ………..

  2. Pána Matoviča moc nemusím , ale toto si skutočne nezaslúži ! Evidentne má toho úradu , ktorý zastáva (predseda vlády) dosť a podľa mňa by najradšej z tohoto úradu odišiel , ale asi to neni také jednoduché , práve preto , že je predseda vlády ! Vymeniť možu nejakého ministra , ale predseda vlády sa len tak nevymieňa ! To by asi padla celá vláda ?

Comments are closed.