Beňová: Už je mi na smiech chytračenie hlupákov, ako rúško každý nosí 24/7

0
Monika Beňová, europoslankyňa (Foto: facebook M. Beňovej)

Europoslankyňa Monika Beňová odmieta nosiť rúško na prázdnej ulici. Vyhlásila, že keď nikto nie je v jej okruhu dvoch metrov, rúško dáva dole.

“Ešte k tým “rúškam” a k ich noseniu vonku. Ja s Leou na prechádzky chodím a aj budem. Rúško nosím a aj budem, kým bude treba. Vždy keď nebude nikto v mojej blízkosti 2m dávam a budem si ho dávať pod bradu. A tí, ktorí chcú radoby moralizovať o tom, ako ho mám nosiť, nech sa starajú o seba. Ja som zodpovedná za seba a moje deti a ostatní nech sa starajú o svoje zdravie a hygienu a o svoje rodiny. Už je mi na smiech chytračenie hlupákov o tom, ako rúško každý nosí 24/7, to tvrdia len klamári a nerobí to vôbec nikto,” napísala Beňová na sociálnu sieť.

Europoslankyňa si podala aj bulvár. “Nerozumiem celkom tomu, prečo bulvár reaguje na fotky nejakého úchyla, čo ma to stalkuje pred domom na ulici a na prechádzke s dieťatkom a následne rozosiela fotky do redakcií. Cítim sa byť ale ohrozená, najmä kvôli Leuške, lebo čo keď ten úchylák prejde od fotografovania k útoku? Takže, upozorňujem vopred každého, že keď ho zbadám že ma fotí s mojimi deťmi, tak ho v lepšom prípade nakopem v sebaobrane do zadnice. A hanbite sa za seba, že za pár bulvárnych eur obťažujete matku s dcérou na prechádzke po prázdnej ulici,” uviedla Beňová na sociálnej sieti.

- Reklama -