Breinerov pohľad: Toto nie je slávny Monty Python skit, to sú skutočné scény z amerických volieb

0
Peter Breiner (Foto: P. Breiner)

Toto nie je slávny Monty Python skit; toto sú skutočné scény z prezidentských volieb v USA – napísal Peter Breiner, slovenský skladateľ žijúci v New Yorku dlhé roky, na sociálnej sieti. Ako teda videl voľby priamo v centre diania? Tu je celý Breinerov status na sociálnej sieti.

A.1./ Deň volieb. Prezidentská motorkáda prichádza do Bieleho domu.

Foto: facebook P. Breinera

2./ Dnes. Prezident Trump tweetuje o tíme svojich právnikov, veľmi dôležitej tlačovej konferencii vo Four Seasons vo Philadelphii. Potom to napraví na terénne úpravy Four Seasons. Potom to napraví na totálnu terénnu úpravu štyroch ročných období. Potom si ide zahrať golf. Miesto sa ukazuje ako parkovacie miesto za kanceláriou záhradkárskej spoločnosti, medzi predajňou a pohrebným salónom. Ak ste hľadali dokonalú metaforu Trumpovej kariéry, tak tu ju máte.

Foto: facebook P. Breinera

3./ Hotel Four Seasons vo Philly vydáva objasňujúci tweet.

Foto: facebook P. Breinera

4./ Bláznivý Rudy Giuliani prichádza a začína svoj nezmyselný ranting. Reportéri kričia, že Biden práve vyhral Pennsylvániu a on je budúci prezident ho prerušujú. Rudy to nevie pochopiť. Dokonca aj teraz.

Foto: facebook P. Breinera

5./ S inteligentným výrazom na tvári, Donald F. Trump sa vracia zo svojej golfovej hry, pozoruje oslavy v uliciach Washingtonu, D.C.

Donald Trump sa vracia z golfu a pozoruje okolie. (Foto: facebook P. Breinera)

-red-

- Reklama -