Fotogaléria: Pri nehode Kollára pomáhali záchranári štyrom osobám, tri previezli do nemocnice

0
Na snímke hasiči zasahujú počas dopravnej nehody predsedu NR SR Borisa Kollára (Sme rodina), ktorý havaroval za Slovnaftom na ulici Mramorova v Bratislave v sobotu 24. októbra 2020. (Foto: TASR)

Počet účastníkov dopravnej nehody, ktorým v sobotu podvečer pomáhali záchranári v Bratislave, stúpol na štyroch. Uviedla to hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová s tým, že jedného z účastníkov previezli do nemocnice s viacerými zraneniami, štvrtý účastník transport odmietol.

„Jedného z účastníkov transportovali do nemocnice s viacerými poraneniami celého tela, tzv. polytraumou. Počas prevozu bol pri vedomí a v stabilizovanom stave. Ďalší dvaja zranení, muž a žena, si poranili hlavu a hrudník a boli taktiež prevezení do nemocnice. Štvrtý účastník nehody transport do nemocničného zariadenia odmietol,” priblížila Krčová.

Predseda Národnej rady (NR) SR Boris Kollár (Sme rodina) mal v sobotu podvečer dopravnú nehodu v Bratislave. Informoval o tom premiér Igor Matovič (OĽANO). Hovorkyňa Kollára Michaela Jurcová ozrejmila, že šéf parlamentu je v nemocnici, pri vedomí a podstupuje vyšetrenia. Rozsah jeho zranení zatiaľ podľa jej slov nie je známy.

- Reklama -