Drucker ku kauze Miškovič: Pani Remišová, nečakajte, zasiahnite!

0
Podpredsedníčka vlády a ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie (MIRRI) SR Veronika Remišová (Za ľudí). Foto: TASR

Konám vždy ako prvá a nekompromisne! Vyhlásila o sebe vicepremiérka a ministerka Veronika Remišová (OĽaNO) v relácii Na telo TV Markíza v nedeľu 13. 9. Týkalo sa to zrušenia zmluvy jej ministerstva s firmou Bonul, ktorej malo posielať Remišovej nové ministerstvo mesačne 65 eur na základe zmluvy. Mimoparlamentný politik Tomáš Drucker (Dobrá voľba) ju zobral za slovo a vyzval ju, aby rovnako nekompromisne postupovala aj v prípade poradcu ministra financií Hegera Michala Miškoviča. 

Hegerov poradca Michal Miškovič má zmluvy so štátom v rezortoch patriacich OĽaNO za stámilióny eur a minulý týždeň mu Slovenská advokátska komora pozastavila výkon advokátskej činnosti. Dôvodom je obžaloba za falšovanie podpisov. Na základe falšovania bola schválená exekúcia na inú firmu, z čoho profitovala firma blízka  Miškovičovi. 

Veronika Remišová v relácii Na telo Miškoviča veľmi nekomentovala a uviedla, že čaká na reakciu premiéra Matoviča. A to nenechalo Druckera chladným. Prečo čakať? 

„Pani podpredsedníčka, NEČAKAJTE a ZASIAHNITE, už včera bolo neskoro! Navrhnite vláde odvolanie pána Miškoviča z jej poradného orgánu Legislatívnej rady vlády SR. Máte na to kompetenciu a jedinečnú šancu dokázať, že to so slušnosťou a bojom proti korupcii myslíte vážne. Je dôležité vedieť, kto kryje zlodeja,” vyzval Drucker Remišovú cez sociálnu sieť. 

https://www.facebook.com/DruckerTomas/posts/1126081304455559

(lucb)

- Reklama -