Pellegrini víta odchod Kyselicu. U Matoviča vidí prvky stihomamu

1
Peter Pellegrini (Hlas-SD) Foto: TASR

Premiér Igor Matovič (OĽaNO) by mal prestať s vyjadreniami, ktoré sú hlboko pod úroveň predsedu vlády SR. V reakcii na jeho tvrdenie o zneužití Lukáša Kyselicu na rozklad OĽaNO to uviedol expremiér Peter Pellegrini pôsobiaci vo vznikajúcej strane Hlas. Dodal, že odchod Kyselicu z funkcie štátneho tajomníka Ministerstva vnútra (MV) SR je dobrou správou pre Slovensko a premiérovo vyjadrenie nesie prvky stihomamu. Stanovisko poskytla hovorkyňa vznikajúcej strany Patrícia Medveď Macíková.

„Už sme si zvykli na to, že Igor Matovič používa lož ako pracovnú metódu, no jeho vyjadrenie o pokuse rozložiť hnutie OĽaNO prostredníctvom pána Kyselicu už nesie prvky stihomamu. Pán Kyselica teda kandidoval za OĽaNO a zároveň mal úlohu rozkladať toto hnutie ako tajný agent? A svojim kolegom to podľa medializovaných informácií oznámil až po voľbách a voličom vôbec? Pán Matovič by mal prestať pozerať lacné filmové trháky a mal by prestať aj s vyjadreniami, ktoré sú hlboko pod úroveň predsedu vlády,” uviedol.

Odchod Kyselicu označil Pellegrini za dobrú správu pre Slovensko. Agenti tajnej služby majú podľa neho plniť svoje tajné poslanie a politici majú otvorene slúžiť ľuďom. Zdôraznil, že oboje sa nedá.

Kyselica odchádza z postu štátneho tajomníka MV SR po zverejnení informácií o jeho pôsobení vo Vojenskom spravodajstve (VS) v čase kandidatúry do parlamentu za OĽANO. V tajnej službe Ministerstva obrany SR mal pôsobiť od októbra 2019 do 19. marca 2020. Informácie zverejnili v pondelok (27. 7.). Matovič tvrdí, že ľudia blízki Pellegrinimu vo vedení Vojenského spravodajstva ho chceli pred voľbami zneužiť na rozvrat hnutia OĽANO zvnútra.

- Reklama -

1 komentár

  1. Tak veru. Ďalšie malé víťazstvo opozície nad touto skorumpovanou vládou, ktorú zatiaľ ešte stále vedie zlodej a podvodník z Trnavy, Mat_ovič!!! A to iba vďaka slabochom ktorí oklamali Slovákov pri voľbách. Sľubovali boj s korupciou a sami pritom páchajú korupciu najhrubšieho zrna. Sľubovali výberové konania a miesto toho si dosadzujú vlastných ľudí, rodinu, príbuzných a známych do vysokých štátnych funkcii!!! Taká je holá pravda o tom čo dnes zažívame na Slovensku!!! Tak, že tak!!! A modré trubky im to žerú. Nečudo keď ich IQ je na úrovni húpacieho koníka. Ha, ha, ha …

Comments are closed.